torstai 26. maaliskuuta 2015

Tervehdys ensimmäistä kertaa!

Terve vaan kaikille blogini löytäjille!

Ajatus blogin pitämisestä on hautunut itselläni jonkun aikaa, ja nyt sain alkusysäyksen kirjoittaa ensimmäisen postauksen.

Tarkoitus olisi kirjoittaa miehen näkökulmasta ulkonäön huolehtimisesta ja eritoten parran ja viiksien kasvattamisesta, ja niiden hoidosta. Rönsyilen hyvin todennäköisesti omaan arkiseen maailmaani myös, mutta yritetään pitää pääpaino edellä mainitussa.

Kun jossain vaiheessa aloin kasvattamaan pidempää partaa, kiinnostuin erilaisista parranhoitotuotteista, ja niiden käyttökokemuksista, mutta pettymykseksi en paljoakaan näistä löytänyt suomeksi. Englanniksi näitä löytyy kyllä ja partahan on jokseenkin universaali asia, mutta ongelmana on ehkä se, että tuotteet joita ulkomailla käytetään, voi olla hankalaa löytää nopeasti Suomesta. Olisi myös mielenkiintoisempaa lukea näistä asioista omalla äidinkielellä. Joten, on tehtävä uhrauksia, ja hypätä savottaan mukaan! Tiedän että siellä on paljon parrakkaita miehiä, jotka haluaisivat partansa näyttävän hyvältä, joten lähdetään yhdessä tutkimaan aihetta paremmin! Mukaan on tervetulleet myös muuten miehisestä ulkonäön ja itsensä huolenpitämisestä kiinnostuneet, pelkät viiksetkin riittää, ja sivutaan samalla vähän tukka-asioitakin. Niin, tai jos naiset haluavat nauraa (tai itkeä) miehen näkökulmille näistä edellämainituista asioista, niin toivon että tekin viihdytte! Ja katsotaan mitä kaikkea keksitään!

Ystävällisin terveisin,
Parrakas Mies
2 kommenttia:

  1. Tätä blogia rupean seuraamaan kyllä tiiviisti.Toivottavasti vähän ennakkoluuloja saadaan murrettua, ihmiset tosiaan kuvittelevat että siellä haivenien seassa on aina päivien ateriat, harakanpesät ynnämuut! Samanlaista huolenpitoa tämä vaatii kuin hiuksetkin , melkein jopa omassa tapauksessani vielä enemmänkin! Well done Parrakas mies!

    VastaaPoista
  2. Hyvä Kalle! Ja tervetuloa! Olen kanssas samaa mieltä, ennakkoluuloja vastaan, ja parranpesutalkoisiin!
    Hyvää viikonloppua!

    VastaaPoista