sunnuntai 29. maaliskuuta 2015

TESTISSÄ: Mr. Bear Family Beard Balm WoodlandOlen käyttänyt tätä ruotsalaisten tekemää partavahaa jo kuukauden verran, joten kokemukset tästä tuotteesta on jo ihan kattavat. 

Vaha on kovaa, ja sitä ei tarvita paljoa, joten tämä 60ml purkki on riittoisa. Kynnen syrjällä olevan sopivan määrän pyyhkäissyt purkista, hieronut sitä hetken kädessä, jolloin vahasta tulee pehmeää, ja levittänyt kauttaaltaan partaan, jonka jälkeen kampaan parran. Vaha leviää hienosti ja tekee parrasta kiiltävän ja pehmeän. Jonkinverran se myös helpottaa muotoilua, mutta hyvin luonnollisella otteella. Pehmeysvaikutus tosin ei pysy kauaa. Huomaan jo hetken päästä samana päivänä että parta on jo vähän karhea. Mutta muuten ihan laatutuote. Uskon että säännöllisesti käytettynä tämä vaha on vain hyväksi parralle. 

Mr. Bear Familyn vaha on tehty täysin luonnollisista aineista, ja he meinaavat että se tekee myös iholle hyvää. Voi olla, mutta minä olen silti huomannut että parran alla on kuivaa ihoa, vaikka tätä säännöllisesti käytänkin. Mutta minulla on ehkä keskivertoa kuivempi iho normaalistikin, joten monille tämä varmasti toimii ihoa hoitavana aineena myös. 

Tuoksu on mieto ja ihan miellyttävä, vaikka ei tuokaan minulle mieleen valmistajan kuvailemaa kesäistä mäntymetsää. Ehkä ne Ruotsissa tuoksuu erilaiselta... Tätä on saatavana kahdessa muussakin tuoksussa, citrus ja wilderness(tämä myös jotain metsään liittyvää), mutta niistä minulla ei ole kokemusta. 

Kokonaisuudessaan, ottaen huomioon, että tämä on ensimmäinen nimenomaan parralle tarkoitettu vaha mitä minä ole kokeillut, olen tuotteeseen tyytyväinen, joten Parrakas Mies suosittelee!

1 kommentti:

  1. itsellä ollut noin viikon käytössä helpottaa kyllä parran kampaamista/ harjaamista tekee parrasta pehmeän ja kiiltävän. Käytän myös samalla mr bear parta öljyä ja on kyllä hyvä yhdistelmä vaan viikon käytön jälkeen oon huomannut että iho voi hyvin ja parta pysyy mukavan pehmeänä ja näyttää eloisalta ja hyvä vointiselta lisäksi tuoksu on mahtava!!!!

    VastaaPoista