tiistai 28. huhtikuuta 2015

Mökki-ilmasto tekee huonon olon pitkäksi aikaa!

Vietimme viime viikonlopun kaveriporukalla mökillä. Huhhuh, ei ole vanhaksi tulemista...
Näitä hetkiä nykyään näin perheellisenä ja "arkikiireisenä" arvostaa mielettömästi, ja tämäkin saatiin onnistumaan sellaisella n.yhdentoista kuukauden varotusajalla. Pojat nimittäin järjestivät meikäläiselle vuosi sitten polttarit mökille - kuului siihen paljon muutakin, mm. ralliauton kyydissä metsätaipaleella istuminen ja muita vaarallisia tilanteita - ja siitä se ajatus sitten lähti, että perinne tästä on tultava. Tai ei niistä polttareista, mutta mökkiviikonlopusta keskenään. Päätettiin myös samalla, että ajankohtana pidetään tätä loppukevättä, kun perheiden lomat ei ole vielä lyöneet päälle. Eikä hyttyset syö.
Jos viime vuonna oli puitteet kohdillaan, niin oli ne sitä kyllä tänäkin vuonna! Viime vuonna oltiin noin 20 hengen porukalla, ja tänä vuonna sitten joukko tiivistyi kuuden hengen ryhmäksi.
Kyllä kelpas lillua!


Meillä oli ihan hieno mökki keskellä keskellä Pohjois-Pirkanmaan metsää järven rannalla, ja tulipa kastettua talviturkkikin(kylmä!!!!), vaikka oli meillä myös käytössä 9 hengen ulkoporeamme! Siellä sitä tuli melkein viikonloppu lilluttua, mitä nyt välillä grillattiin ja katseltiin jääkiekkoa. Hyvin rentouttavaa.
Käytiin hakemassa Teivon lihasta ennen lähtöä kuudelle(kymmenelle) lihat ja tapolalta vielä 5kg mustaa makkaraa, loput olikin sitten tallinnan tuliaisia. Ei jäänyt nälkä, eikä jano. Tai no suuta kuivaa vieläkin, mutta tänäänhän on vasta tiistai.
Ystäväni Flipi Lii ottaa aamun tasottavaa päälläni maaten.

On mielettömän tärkeää muistaa ne ystävät, vaikka niinkuin sanottua, näin perheellisenä ei enää olekaan aikaa jatkuvasti nähdä. Olen todella tyytyväinen että saimme tällaisen perinteen aloitettua, näillä nauruilla ja tilanteilla jaksaa taas monta kuukautta eteenpäin! Kiitän tässä vielä kerran jätkiä, hieno viikonloppu!

Onko muilla kaveriporukan kanssa perinteitä, ja jos, niin millaisia? Olisi mielenkiintoista kuulla!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti