torstai 16. huhtikuuta 2015

TESTISSÄ: Beardbrand Lumber Yard-partaöljyOlen aiemmin kirjoittanut kokemukseni yhden partavahan käytöstä, ja nyt sain Dick Johnsonin mahtavasta valikoimasta tämän amerikkalaisen Beardbrandin partaöljyn kokeiluun! Kiitokset Dick!

Beardbrand yrityksenä itsessään on jo hyvin mielenkiintoinen. Sen on perustanut Eric Bandholz-niminen partanaama. Hän toimi aiemmin sijoitusneuvojana, mutta intohimonsa partaan ja parranhoitotuotteisiin vei miehen perustamaan Beardbrandin kahden muun ystävänsä kanssa. Vuoden 2012 perustamisen jälkeen yritys on kasvanut huimaa vauhtia ja onkin varmasti tunnetuimpia partatuotteita myyviä yrityksiä.

Mutta, itse tuotteeseen. Kun ensimmäisen kerran avasin pullon ja haistoin öljyä, olin myyty. Wau. Aivan mielettömän hyvän tuoksuinen! Tämä on nimensä mukaisesti kuin hakkuuaukealle tai tiheään metsään astuisi! Puulajia en osaa sanoa, mutta hyvin autenttinen metsän tuoksu tulee! Jos halutaan vahvistaa sitä "metsuriseksuaali"(puuh...)-termiä, niin tässä on sille virallinen hajuste...

Pullon kyljessä ohjeissa sanotaan että kämmenelle tiputetaan "dime-size"-määrä, mutta me voidaan täällä euroalueella ottaa vaikka kymmenen sentin kolikko ohjenuoraksi, itse olen sellaisen kuusi tippaa tiputtanut kämmenelle ja siitä levittänyt partaan. Mutta oikeastihan se ei ole tarkkaa, määrä riippuu siitä kuinka pitkä parta sinulla on, kuinka paljon haluat parran kiiltävän ja kuinka voimakkaasti haluat partaöljyltä tuoksua. 
Tätä olisi paras levittää suihkun jälkeen, tai parran pesun jälkeen, silloin ihohuokoset ovat auki ja öljy imeytyy parhaiten ihoon. Kai te partasuut pesette partaanne säännöllisesti?
Eli, öljyt pullosta kämmenelle, hierotaan käsissä, ja levitetään partaan. Mahdollisimman läheltä ihoa, jotta öljy pääsee ravitsemaan sitä. Lopuksi olen vielä käynyt kammalla parran läpi jotta se levittyy tasaisesti karvoihinkin. Öljy levittyy partaan helposti, niin kuin öljy tahtoo yleisestikin käyttäytyä. Ja tuoksu on vielä mahtavampi levitettynä kuin pullon suusta nuuhkittuna! 
Olen käyttänyt tätä säännöllisesti muutaman viikon, ja pidän erittäin paljon tästä tuotteesta! Uskon että se varmasti hoitaa leukaani, ja partani näyttääkin siistimmältä tämän johdosta. Parran hoidossa kannattaa öljyn rinnalla käyttää edelleen hoitoainetta suihkussa käydessään, hoitoaineen ja partaöljyn yhdistelmällä saat pehmeän ja miellyttävän tuntuisen - ja eritoten tuoksuisen - parran!
Summa summarum, tämä on loistava tuote! Beardbrandillä on monta erituoksuista partaöljyä ja sanovat että tämä on miedoimmasta päästä, mutta kyllä tästäkin mahtava tuoksu leviää! Tämä antaa myös parrallesi hoidetun ulkonäön, ja kun muistat vähän trimmailla sojottavia partakarvojasi ja käytät partaöljyä säännöllisesti, uskon että lopputulos on tyylikkään parrakas! 
Yhtä jäin miettimään, millainenhan tämä tuote olisi partavahana... Laitankin tähän loppuun vielä terveisen Beardbrandin ihmisille, jos tämän jostain syystä vaikka näkisivät; please Beardbrand, make a beardbalm that smells like this Lumber Yard-beard oil, it would be the most epic beardproduct ever!
Parrakas Mies suosittelee kirkkain silmin ja kiiltävin parroin!

Beardbrand Lumber Yard-partaöljy Dick Johnsonin verkkokaupasta!

Beardbrandin kotisivut

8 kommenttia:

 1. Tuli itsellekkin testerinä pikkupullo tuota lumberyardia ja on kyllä aivan huikeen tuoksusta tavaraa. Nyt aamupuntin jälkeen testailin tätä Little Guyta ja on kyl omaan nenään piiiikkusen liian tunkkasta tavaraa (onko tulossa sulle testiin?). Voisin kuvitella että pornotähdet tuoksu just tälle 80-luvulla.

  VastaaPoista
 2. Joo tämä on kyllä hieno tuoksultaan edelleen! Jos tarkotat sitä A87:n peruspartaöljyä niin juu, on testissä ja kirjoittelen siitäkin kohta. Ei ole oikein täälläkään sen tuoksu innostusta herättänyt, itselläni saatika läheisillä... Nostaa ikää heti 30 vuotta kun siltä tuoksuu...

  VastaaPoista
 3. Itsellä ollut tätä ja Mr. Bear Family Beard Balm Woodland noin vajaa vuosi käytössä ja tosiaan tuo öljy tuoksuu todella hyvältä. Ja vahasta myös tykkään.

  VastaaPoista
 4. Puulajiketta etsit. Mun mielestä tuoksu muistuttaa huonolla terällä sahattua valkotammea. Nyt jos mietit miksi juuri huonolla terällä niin sen takia, että se antaa Tammelle hiukan palaneen/lämpimän tuoksun,jolle on tyypillinen suolakurkun etiikkaliemeä muistuttava tuoksu. Ainut miinus oli että suomalaiseen tyylin odotin. Tuoksulta männyn sekä kuusen tuoksua.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Jone täsmentävästä analyysistä puulajikkeeseen! Suolakurkun etikkaliemi... En onneksi itse saa tätä tuoksua tuosta öljystä irti, sellaista olisi melko vittumaista levitellä partaan, omasta mielestäni...:D Juu, jäämme vielä odottelemaan sellaista suomalaista puun tuoksua huokuvaa öljyä, se olisi mielenkiintoinen!

   Poista
 5. En kyllä ymmärrä miksi ihmiset tätä tuotteen tuoksua ylistää. Tilasin itsekin pullon tätä samasta puljusta mistä bloggaaja. Ekaa kertaa kun avasin pullon niin tuoksu on kuin koulun puutyöluokka, hyvin semmoinen kuivunut sahanpurun tuoksu. Vaikka ei tuote tuoksunsa puolesta minua voittanut niin tavara itse toimii oikein hyvin, silti taidan pidättäytyä ihan suosiolla seuraavan kerran siinä Beardbrandin Tree Rangerissa ja mielummin sitä suosittelen ihmisille. Siinä vasta tosi metsäinen tuoksu!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Melko hyvä analyysi tämäkin, koulun puutyöluokka! Mutta ei mielestäni huono tuoksu sekään! Mutta makuasioista emme ala kiistelemään, toiselle äitiä ja toiselle tytärtä. Tree Rangerin öljyä minulla ei ole testissä ollut, mutta parranhoitoaineessa Tree Ranger tuoksuna on kyllä hyvä! Moni on löytänyt siitä hieman tervaakin, ja sehän meille suomalaisille sopii!

   Poista
 6. Pakko nuuskuttaa11.5.2016 18.21

  Tuoksuu Lustolta! Ja tää ei oo huono asia ollenkaan. Ihana pehmeen puun tuoksu.

  Terkuin,
  Pakko nuuskuttaa miehen partaa

  VastaaPoista