maanantai 25. toukokuuta 2015

Lomalomalomaloma!

Hyvää maanantaita! Meikäläinen täällä lomalaisena nautiskelee olostaan ja yrittää keksiä kaikenlaista puuhaa kun rouva on töissä ja muksu päiväkodissa.
Turku oli hieno paikka ja kelit suosi! Olimme siellä siis vaimoni kanssa viime viikonloppuna hääpäivää juhlistamassa. Oltiin yötä Centro Hotellissa Yliopistonkadulla, eli ihan kävelymatkan päässä kaikesta. Hotelli oli ihan jees, upliftattu pinnoiltaan ja kalusteiltaan tähän päivään. Vanhuutta paljasti vain vanhat lukot huoneiden ovissa ja tuhkikset käytävissä. Julkisivu olikin sitten kaikkea muuta kuin viihtyisä, mutta hienosti se oli ohitettu hotellin sivuilla ja markkinointiteksteissä. No, eipä sinne oltu ikkunasta menty tuijottamaan. 
Näkymä hotellihuoneesta...


Käytiin päiväseltään Hansassa ostelemassa, osteleminen kun on meistä molemmista hauskaa! Ja käytiin syömässä jonkinlaisessa "subway goes texmex"-tyyppisessä konseptissa, El Namissa. Ihan jees! Ensi kerralla olisin tuunannut tortillani itse, ja myyjätytön pelottelut "tää on kyllä tosi tulinen tää tulinen versio" pysyivät vain sanansäilänä. 
Mutta kyllä tuosta semmonen fiilis jäi että olisihan se kiva saada Tampereellekin sellainen pikaruokala!
 Nam nam!

Illalla käytiin Linnateatterissa katsomassa Riku Niemisen Neljä Ässää-katusoitto-orkesterin keikkaa. Olihan pojat aika kohkaamista! Keikka oli hyvin viihdyttävä, mutta ei sitä enempää kuin tunnin kerrallaan olisi jaksanutkaan kuunnella! Mutta käykää katsastamassa orkesteri jos sattuu kulmilla olemaan, muutaman oluen siivittämänä oikein hauskaa viihdettä! 


Sunnuntaina aamupalan jälkeen heittäydyttiin vielä turisteiksi ja käytiin katsomassa tuomiokirkko ja Turun linna. Kakolan pihassakin käytiin kun kerta linnoja bongailemaan lähdettiin. 
Turun Linna
Turun tuomiokirkko

Mutta kyllä tuollainen maakuntamatkailu piristää! Ei tarvi kauas lähteä jotta saa pienen irtioton arjesta! Nyt taas jaksaa hetken, vaikka lomalle heti pääsin jäämäänkin... 
Tällä viikolla ajattelin yhdestä partaöljyistä taas kirjoitella, olkaa kuulolla!
Ja hei, onko kellään tietoa mistään "raffimmasta" miesten kosmetiikkasarjasta? Vai onko ne kaikki tuollasia kukkakuvioisia laventelihajuja?
Kiinnostais testata jotain sellasta, mutta olis kiva jos siinä olis vähän särmää...

Parrakas Mies
Turku approved!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti