maanantai 11. toukokuuta 2015

Maanantai-aamut vain yhtä tuskaa...

Viikonloppu on taas ohi, ja karu paluu arkeen löi avokämmenellä naamaan tänään herätyskellon soidessa klo 4 aamulla... Ei muuta kun töihin. Suuta kuivaa vieläkin lauantain juhlat, meillä oli nimittäin terassinavajaiset ja rouvan synttärit! Oli hauskaa hommaa olla pitkästä aikaa isommalla porukalla meillä.  Saatiin poika mummulaan ja aloiteltiin juhlia jo klo 17 katsomalla Suomen peli ja loppuyöstä eksyttiin vielä Tampereen yöhön ja Kaijakastahan meidät sitten löysi. Siellä on ihmisen hyvä olla, kalja on kylmää ja karaokelistat kireenä biisejä!
Oli hauska keskustella myös mm. tästä meikäläisen blogistakin useamman ihmisen kanssa, positiivisessa hengessä sain kuulla mielipiteitä, ja se on aina tervetullutta! Minullahan on se "ongelma", että en ole kauhean suuressa mittapuussa koskaan itse harrastanut blogien lukemista, kun ei ole tullut vastaan sellaista blogia jonka aihe kauheasti koskettaisi itseäni. Satunnaisia postauksia erinäisistä blogeista silloin tällöin lukeneena en ole koskaan muodostanut kunnollista näkemystä siitä millaista on tyypillinen bloggaaminen. Ja otan sen jollain tapaa myös vahvuutena, en lähde matkimaan ketään, vaan teen ja kirjoitan siten ja siitä mistä tykkään. 
On myös ollut mahtava nähdä että tällä blogilla on ollut jonkun verran tilaustakin! Hienoa saada palautetta muilta ukoilta kuinka on ollut mukava lukea jostain tuotteista jne. Ja lisää vaan palautetta ja kommenttia tulemaan, niitä on mukava lukea! Kritiikkiäkin kestän, jos sitä on jollain antaa!
Nyt pienet päikkärit ja uutta viikkoa suunnittelemaan. Tällä viikolla taitaa tulla uusia tuotteita taas testiin, hieno homma! Luulen että loppuviikosta voisi taas yhden partaöljyn kokeilusta kirjoittaa. Hyvää alkanutta viikkoa kaikille!

Parrakas Mies
Niin kyllähän se lauantaina naurattaa, mutta ootapa maanantaihin...


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti