perjantai 15. toukokuuta 2015

TESTISSÄ: Apothecary87 partaöljy (Original Recipe)


Partahan on pääsääntöisesti miehen naamassa. Onkin siis varmasti helppo tehdä ajatus siitä miten ja millaisia tuotteita kannattaa parranhoitoon markkinoida. Miehekkyys näissä partatuotteissa onkin pääsääntö kaikessa. Ulkonäössä, markkinoinnissa ja hajuissa.
Brittiläisen Apothecary87:n ajatus lähti siitä kun vuonna 1987 syntynyt baarimikko kasvatti parran ja huomasi hoitaessaan sitä, että tuotteet tuoksuivat liian tyttömäisiltä, ja päätti ruveta itse valmistamaan miehekkäämpiä tuotteita. "Mies" onkin heidän sanavarastonsa joka toinen sana. Provosoituvuuteen saakka. Ja miesten hommaahan se parrankasvatus onkin. Luojan kiitos.
Kun sain tämän heidän partaöljynsä käsiini ensimmäisen kerran, ja haistoin sitä, minulle tuli mieleen isäni 80-luvulta. Noh, laitoin tätä partaani ensimmäisen kerran ja vaimoni kysyi, "mikä täällä haisee?"... Kun illalla menin nukkumaan, vaimoni sanoi että ei halua vanhan miehen tuoksua nenäänsä sängyssä, joten jouduin pesemään partani ennen kuin sain tulla takaisin. Joten ymmärrätte pointin, tämä tuoksuu voimakkaasti mieheltä. 
Mielipiteensä jokaisella, mutta minun tuoksuni tämä ei ole. Tai tämä tuoksuu siltä että ymmärrän kyllä jos joku tästä tykkää, tätä kauemmas unisex-tuoksusta tuskin päästään, ja vain Mies haisee tältä. Mutta itse olen aina ollut partavesissäkin vähän makeampien tuoksujen ystävä, ja käytän itse säännöllisesti mm. Jean Paul Gaultieria, joten vertailukohtana siihen nämä ovat hyvin kaukana toisistaan.
Partaöljynä tämä on ihan toimiva. Se hoitaa ihoa, ja parta tuntuu pehmeältä. Kovin pitkää testitulosta en kuitenkaan pystynyt tekemään, John Holmes nimittäin soitti, ja pyysi hajunsa takaisin. Ehhehhee.

Suosittelenkin tilaamaan Dick Johnsonilta ensin "little guy"-koon pullon, ja muodostamaan oman mielipiteen tuoksusta. Tämä korvaa hajuveden nimittäin täysin, ja uskon, että tuoksu jakaa mielipiteitä rankasti.

Parrakas Mies suosittelee tätä Herra 47:lle, kun hän alkaa kasvattamaan partaa, sillä jos on miesten mies, pitää tuoksua tältä. Sissos saatana!

Apothecary87 partaöljy Dick Johnsonin verkkokaupasta!

 

2 kommenttia:

 1. Mahtavaa että pidät tällaista parranhoitoaiheista blogia! Sattumalta törmäsin tänne kun etsiskelin partaöljyarvioita suomeksi! Keep it up!

  Taidat tehdä yhteistyötä Dick Johnsonin kanssa. Itse käytän herran nettikauppaa, ja siitä tuli mieleen että blogiin löytäisi ihmiset paremmin jos Dickin sivuilla olisi tämän blogin mainosbanneri.

  Mutta asiaan, itselle A87 ei toiminut, aivan liian jotenkin lemuava öljy. Tietyllä tapaa hauska että haju on tosiaan MIES, mutta vähän överiksi menee mun nenässä.

  VastaaPoista
 2. Hienoa J että löysit sivuilleni! Ja mahtavaa että vielä pidit lukemastasi!
  Juu, Dick Johnson on yksi yhteistyökumppaneista, ja itseasiassa heidän sivuiltaan löytyy linkki sivuilleni, välilehdeltä "Wall".
  Juu, niin kuin sanottua, tässä on tosiaan haettu sitä "äijää", joka omallakin kohdalla on liikaa.
  Tällä viikolla tulee uusi partaöljy-testaus blogiin, tuu lukaseen kun ehdit!

  VastaaPoista