perjantai 22. toukokuuta 2015

TESTISSÄ: The Daimon Barber No1

Nyt kun on jo useampaa pomadea käyttänyt, alkaa olla semmoinen yleiskuva siitä, millainen on hyvä pomade. Ja kuinka pomadeita on eri tilanteisiin, toiset on hyviä arjessa ja toiset juhlassa, ja päinvastoin, kuinka joitain pomadeita ei viitsi laittaa päivittäin, vaikka olisi ehdoton valinta ykköset päällä.

Nyt minulla on ollut testissä The Daimon Barberin No1. 
The Daimon Barber on kahden brittiläisen veljeksen 2013 perustama yritys, jonka on tarkoitus tarjota vakavasti otettavaa pomadea "ilman hassuja viiksien kuvia etiketeissä", kuten he itse asian muotoilevat. 
Tämä on vesiliukoinen premium-pomade, joten jälleen kerran, syväpuhdistavaa shampoota ei tarvitse olla käden ulottuvilla tätä käyttääkseen. Purkki on lasia, ja etiketti on klassisen tyylikäs.
Myös tuoksu on erinomainen, aika makea, mutta ei liian voimakas. Tämän tavaran väri taittuu punaisesta violettiin, ja on myös hieman kumimaista tavaraa niin kuin nämä vesiliukoiset hiusrasvat tuppaa olemaan. 
Levittäminen oli helppoa, muutamalla kahmaisulla tukka oli rasvattu, ja eikun kampaamaan. Tämä kovettuu hieman, eli kannattaa levittämisen jälkeen odottaa hetki ennen kuin kampailee malliinsa. 
Tämä oli helppoa kammattavaa, ja sain hiukset haluttuun muotoon iisisti. Tukka jää kovettumisestaan huolimatta suhteellisen pehmeäksi ja luonnolliseksi. Kiilto ei ole mikään kovin voimakas, mutta kiiltää kuitenkin.
Käytin tätä itse testin ajan työpäivinäni, ja pito riitti koko työpäivän. Jos haluaa iltaan asti jämäkkyyttä, pitää tätä hiukan lisätä kesken päivän. 
Voidaan kuitenkin tiivistää, että tämä on loistava arkipäivän luottopakki! Hiukset jäävät luonnollisiksi mutta pito on oikein hyvä! Illan rientoihin voisi sopia paremmin joku vaseliinipohjainen tavara, mutta vesiliukoiseksi pomadeksi tämä on hyvin näppärä! 

Parrakas Mies suosittelee The Daimon Barberin No1:a jokaisen pomadeharrastajan hyllyyn, tulee tilanteita kun tämä lunastaa itsensä varmasti! 

The Daimon Barberin No1 Dick Johnsonin verkkokaupasta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti