keskiviikko 27. toukokuuta 2015

TESTISSÄ: Dr K Soap Company Beard TonicPartaöljyjen maailma on kattava ja moninainen. Mutta mitä partaöljyltä oikeastaan halutaan? No minä ainakin toivon, että se ravitsee ihoa partakarvojen alla, hoitaa niitä partakarvoja ja tekee ne pehmeäksi ja hyväntuoksuiseksi. Käsilläni on nyt reilu viikon verran ollut Dr K Soap Companyn Beard Tonic, ja se tekee näistä suurimman osan!

Dr K Soap Company on irlantilaisen biokemisti-tiedemiehen 2011 perustama yritys joka tekee nimensä mukaisesti saippuaa, mutta valikoima on laaja. On huulirasvaa, after shave-voidetta, parranajosaippuaa, partasaippuaa ja tätä partaöljyä muun muassa. Ja kaikki tehty luonnonmukaisista aineista, eivät sisällä mitään myrkkyjä tai lisäaineita. Eli turvallista kamaa omaan naamaan/ihoon!

Olen käyttänyt tätä beard tonic:ia nyt yli viikon verran ja heti kärkeen täytyy sanoa että tuote on hyvä. Pullo on 50ml kokoinen ja tämä on riittoisa määrä. Muutama tippa kämmenelle, hierotaan sormiin ja sitten suditaan partaan. Ensimmäisenä tulee nenään tuoksu. "Rosmariini, piparminttu ja laventeliöljyt" lukee pullon kyljessä, mutta haju minkä haistan on piparminttu. Ei siinä mitään, raikas tuoksu sekin. Minä en kuitenkaan ole oikein piparmintun ystävä, joten tämän toivoisi tuoksuvan joltain muulta. Mutta nämä ovat niitä makukysymyksiä.
Kuitenkin jo ensimmäisen käytön jälkeen ihastuksen toi se minkälaiseksi tämä parran jättää. Hyvin pehmeä leuka, ja pitkään. Parrakkaathan tietää että vaikka hoitoaineella pesee parran ja pesun jälkeen parta on pehmeä, muuttuu parran tuntuma kuitenkin pikkuhiljaa koppurammaksi. No tällä Dr K:n partaöljyllä pehmeyttä saa venytettyä pidempään! Suuri plussa siitä tuotteelle, tämä kun se suurin tarkoitus on, ravita ja hoitaa sitä partaa.
Myös iho pysyy parran alla hyvänä ja kutinaa ei ilmene, joten alussa luettelemani partaöljyn ominaisuudet täyttyy ihan kivasti tämän öljyn kohdalla. Täydellinen tuote omaan naamaan tämäkään ei vielä ole, kun tuo tuoksu ei niin lämmitä, mutta kirkkain silmin voin silti kehua tätä tavaraa!

Parrakas Mies suosittelee Dr K:n Beard tonic:ia kaikille partanaamoille testiin, luottokamaa hyllyyn!


Dr K Beard Tonic Razor Masterin verkkokaupasta!

1 kommentti:

  1. A-J oot kyllä älyttömän hyvä kirjottaan! Hauskaa ja hyvää ajanvietettä♥

    VastaaPoista