lauantai 30. toukokuuta 2015

TESTISSÄ: Layrite Original

Pomadeissa varmasti mielenkiintoisin tuoteryhmä on vesiliukoiset pomadet, niillä kun on haaste saada tukka pysymään, kiiltämään ja vielä peseytymään pois helposti. Ja näitä vesiliukoisia pomadeita on paljon.

Minulla on käsissäni Layriten keltainen Original-purkki. Layrite on siis amerikkalainen yritys, joka on aloittanut toimintansa 1999 perustamalla klassisen parturiliikkeen rock 'n roll-hengessä. Asiakkaiden hiusten ollessa pääsääntöisesti hyvin rasvaisia johtuen voimakkaista muotoilutuotteista, ja hiusten pesemisen olevan todella haastavaa, heille heräsi ajatus tehdä itse muotoilutuote joka pitää mutta huuhtoutuu pois pelkällä vedellä. Ja kun he saivat ensimmäisen pomadensa valmiiksi, muutkin parturit halusivat sen käyttöönsä. Niin syntyi Layriten suosittu pomade-valikoima. Käsittääkseni tämä 'original' on se alkuperäinen ensimmäinen tuote.
No, avataanpa purkki. Tuoksu on hyvin miellyttävä vanilja, ja väri on herkullisen oranssi. Kumimainen pomade on helppo sipaista käsiinsä, ja siitä hiuksiin. Yllättävän vähällä määrällä sain levitettyä tämän kaikkialle. Kammalla perään, ja valmis. Tämä kovettuu hieman, ja kiiltää hienosti.
Pito on todella hyvä! Ja jos haluaa uudelleenmuotoilla, kamman kastelu ja hommiin. Tuoksu on Layriten mielestä mieto vanilja, mutta kyllä tämä aika hyvin koko päivän vaniljalta tuoksuu, ja mikäs siinä, minä kun oon ihan tyttö näiden hajumieltymysten kanssa, pidän tästä kyllä.
Tässä alkaa pomade olla aika kohdillaan. Pito, tuoksu, kiilto ja poispeseytyminen kaikki loistavaa luokkaa. Näillä vesiliukoisillahan ei saa sitä pehmeää voimakasta pitoa, mitä vaseliinipohjaiset tekee, joten jos siitä pitää, niin sen puuttuminen täytyy hyväksyä tämän kohdalla heti kättelyssä.
Mutta kyllä, arjen supersankari Layriten Original on meikäläisellä käytössä viikottain!

Parrakas Mies suosittelee kaikille jotka ovat ajatelleet pomaden testaamista, ja pomaden koville harrastajille tätä ei taida tarvita edes mainostaa.


Layrite Original Dick Johnsonin verkkokaupasta!

3 kommenttia:

  1. Ei tosiaan oo mietoa nähnytkään se tuoksu. Se onkin ainoa miinus Layritessa mielestäni, muuten se olisi mainiota kamaa, mutta en oikein välitä siitä valtavasta vaniljan dunkkiksesta joka kestää koko päivän ja puskee partaveden tai muun tuoksun yli.

    VastaaPoista
  2. Ymmärrän Jukka hyvin, olin ensimmäisenä päivänä myös vähän kahden vaiheilla että tuoksuuko nyt vähän liikaa tukka, mutta jotenkin totuin siihen. Toki partavedet sekoittuu tuohon vaniljan hajuun, mutta toisaalta, en ole sitäkään enää nähnyt ongelmana. Mutta muistelin sinun kehuneen sitä Suavecitoa, joten päättelen että taidat tykätä vähän rouheammista hajuista?

    VastaaPoista
  3. Olet ihan oikeassa, tykkään kovasti Suaveciton tuoksusta ja enemmän tuollaisista maskuliinisista "partavesi"-tyylisistä tuoksuista. Suaveciton tuoksu saisi Layriten tapaan mun puolesta kestää vaikka koko päivän, mutta se taasen katoaa aika nopeasti. Joten siinä olisivat voineet ottaa Layritelta oppia :) Mutta hyvä arvio, ja hyviä kirjoituksia ollut kautta linjan, mukavaa luettavaa!

    VastaaPoista