keskiviikko 6. toukokuuta 2015

TESTISSÄ: Reuzel Grease Medium Hold


Edellisestä pomade-testauksesta on kulunut muutama viikko, ja ajattelin että nyt olisi taas aika nostaa joku pomade blogiin! Vaikka ensimmäinenkin pomade jonka testasin oli Reuzelin, on minun pakko kirjoittaa myös heti perään tästä Reuzelin vihreästä pomadesta, koska tämä on tykki!
Reuzelin Grease Medium Hold eli Reuzelin Vihreä on 113 gramman pakkaus, ja tätä saa myös pienemmässä purkissa. Tämä vihreä versio on vaseliinipohjainen, eli varaudu siihen että matsku ei lähde ensimmäisessä pesussa kokonaan hiuksista. 
Tämän koostumus on täysin erilainen kuin punaisen Reuzelin, joka on läpinäkyvää ja kumimaista tavaraa, kun tämä taas on kuin vitalis-voidetta, tuoksultaan piparminttua muistuttava. 
Levittäminen onnistuu helposti, ja jos punaista Reuskaa sai kiskoa useampaan otteeseen kämmenestä päähän, ei tätä tarvitse läheskään niin paljoa jotta saa tukan kondikseen. Muutama sipaisu kauttaaltaan tukkaan, ja kammalla sutimaan! Tavara leviää hienosti, hiukset jäävät haluttuun asentoon, ja viimeistely on kiiltävä ja pehmeä! Todella jees! Tämä ei siis kovetu yhtään päähän, vaan jättää hiukset pehmeiksi, mutta pitää!
Reuzel muuten vinkkaa, että tämän voimakkuutta voi itse "säätää"; jos levität tätä kuivaajalla kuivattuun tukkaan, on tässä voimakkain pito. Jos taas levität pyyhekuivattuihin hiuksiin, saat medium-pidon. Itse tykkään levittää pyyhekuivattuihin hiuksiin, minä kun kampaan tukan vain taakse ilman mitään hyppyjä. 

Olen todella tyytyväinen tähän matskuun! Kokeilin tätä myös viime viikonloppuna keikkaolosuhteissa, ja se läpäisi testin sielläkin erinomaisesti! Vaikka kuumat spotit tuikkivat puolitoista tuntia päähän ja hiki tuli väistämättä, teki vihreä possu hienosti työnsä! Riittää kun päivän mittaan sipaisee sormilla silloin tällöin tukan läpi ja taas mennään. 
No, mites se poispeseminen sitten? Olen todennut että jos tekee niin että käy vasta seuraavana päivänä suihkussa tämän laittamisesta, ei ole minkäänlaista ongelmaa! Tätä jää siinä vaiheessa niin vähän tukkaan että sitä tuskin huomaa. Suihkun jälkeen kun kampaa tukkaansa taaksepäin, saattaa hiukset jäädä helpommin siihen asentoon, mutta samalla hiukset tuntuu pehmeiltä ja hyvin hoidetuilta!
Tämä meni nyt ihan hehkutukseksi, mutta ei voi mitään, silloin pitää kehua kun kehuttavaa löytyy! 
Parrakas Mies suosittelee Reuzelin Greese Medium Holdia ihan kaikille pomaden ystäville, en usko että petyt!

1 kommentti:

  1. On kyllä ässää tavaraa! Tää on luottokamaa, vihree pänikkä kaivetaan esiin etenkin silloin kun tukan pitää olla satavarmasti jiirissä

    VastaaPoista