maanantai 18. toukokuuta 2015

Toukokuu on niin pitkällä että pitää lähteä Turkuun!

Toukokuu menee aivan järkyttävällä tahdilla! Viime viikonloppuna käytiin kummitytön syntymäpäivillä syömässä kakkua, ja lauantaina oli trubakeikkakin, erään Pohjanmaalaisen kerhon tiloissa. Oli paljon parrakkaita miehiä paikalla, ja puhuttiin parranhoidosta, partaöljyistä ja viiksivahoista! No ei puhuttu. Tai viiksivahasta sivuttiin kyllä, sen enempää en kehdannu hoito-ohjeita ruveta jakeleen...
Ensi viikonloppuna olisi tarkoitus suunnata vaimon kanssa Turkuun hääpäivää viettämään! Olisiko kellään heittää mitään "pakko nähdä"-asiaa Turusta? Turun linna käydään katsomassa ja syömässä vois jossain käydä! Oliskohan se vaikka Dennis, vai onko joku vielä parempi ruokapaikka? 
Hienoa päästä viettämään vähän kahdenkeskistä aikaa ilman perushässäkkää!
Tällä viikolla pistän vielä yhdestä italialaisesta parranhoitotuote-sarjasta testiarviota, se olikin mielenkiintoinen keissi!
Mutta niitä Turku-vinkkejä olis kiva saada!
Hyvää alkanutta viikkoa kaikille!

Parrakas Mies
En keksiny Turkulaisempaa kuvaa.

2 kommenttia:

  1. Älkää nyt ainakaan sinne Dennikseen menkö, Turku on pullollaan tosi hyviä ravintoloita. Pöytävaraus kantsii kyllä soittaa, että pääsee varmasti syömään. Niska, Tintå, Blanko, Ludu, Kaskis, Karu Izakaya, Ovo osteria, di Trevi, Panini... mm. kaikki nämä lyövät Denniksen mennen tullen.

    VastaaPoista
  2. Kiitos renssi tipseistä, tätä juuri tarkoitan! Ei oo mitään hajua kaupungista suuremmin, joskus keikan yhteydessä käynyt kääntymässä, mutta paremmin en ole kaupunkiin päässyt tutustumaan! Ja tämä korjataan nyt! Dennis tulikin vain hehkutetuimpana mieleen, mutta eipäs mennä sinne! Mites, olisko jotain kovaa tex mex-paikkaa, mistä saisi vähän tulisempaa meininkiä? Nopealla Googletuksella mikään noista ei tainnut texmexiä tarjota, vaikka muuten mielenkiintoisia olivatkin!

    VastaaPoista