tiistai 5. toukokuuta 2015

Vappupalloja ja covereita!

Vappukin tuli ja meni! Tällä kertaa meikäläinen ei juhlinut vappua millään tavalla, eikä keskitytty siman juontiin ja munkin syöntiin, vaan tein jotain mitä en ollut ajatellutkaan koskaan tekeväni! Olin nimittäin myymässä vappupalloja! Kyllä vaan, siellä seistiin eri kadunkulmissa heliumpallonipun kanssa hytisemässä, välillä raekuurossa ja välillä auringonpaisteessa kaksi päivää! Henkilökohtainen kampanjani "ryhdy tekemään ainoassa elämässäsi kaikenlaista!" sai erikoisen etapin näistä kahdesta päivästä! Ja olihan kokemus, mutta tulipahan tehtyä! On kiva nähdä lasten ilmeet kun pallo annetaan käteen, silmät kirkastuu ja suu menee hymyyn! Se olikin palkitsevinta siinä hommassa! Muuten jätän kyllä jatkossa sen homman muille.
Lahjoitettiin loput vappupallot Taysin lastenosastolle, ja siellä ne saivat myös hyvän vastaanoton, ja se oikeastaan jäi koko hommasta palkaksi hyvänä mielenä käteen.
Ystäväni Flipi poseerasi maireasti lastenosaston hoitajan kanssa (tää jätkä on kokoajan mun blogissa...)

No vapun jälkeen oli sitten bile-triolla keikka täällä Tampereella. Mutta vaikka oli lauantai, ei kaupunki kyllä tukossa ollut, oli vähän vapun vietto karsinut jengiä... Kysyin taksikuskilta kun lähdin kotoa kaupunkiin päin, että onko paljon ryhmää liikenteessä, niin vastaus oli kutakuinkin naurahtaen "no ei siellä oo ketään!"
Onneksi keikalla kuitenkin oli porukkaa sopivasti. Soitettiin siis bilecoverikeikka eräässä paikallisessa kuppilassa, ja homma toimikin oikein hienosti tällä kertaa. Viimeksi kun samassa paikassa soitettiin, oli ongelmana vähän rumpujen ylitulo, mutta tällä kertaa oli soundit saatu hienosti balanssiin! Ja soittokin kulki oikein mainiosti! Tuli vedettyä biisejä mm. Blink 182:sesta Kirkan kautta James Browniin ja Hurriganesiin. Soitan tässä kokoonpanossa bassoa ja laulan, ja olikin kiva taas soitella tuota nelikielistä lyömäsoitinta pitkästä aikaa. Nykyään kun teen keikkaa yleensä useimmiten akustisella kitaralla yksin. Bassossa on oma meininkinsä ja omat haasteensa saada homma tukemaan trion soittoa, mutta kyllä se siitä pikkuhiljaa kun pääsee soittelemaan vaan enemmän.
Onks tää nyt D vai A... Kuva: Jukka Vahter

Seuraava keikka onkin sitten yksin mies ja kitara-tyyliin ensi viikolla erään pohjanmaalaisen kerhon hallilla, katsotaan mitä siitä tulee...;)

Parrakas palloMies

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti