sunnuntai 14. kesäkuuta 2015

Nostaako autokuume lämmön?

Aijai! Autokuumetta pukkaa! Olin nimittäin eilen kaverin vuoden '88 Suburbanin kyydissä ja vähän pukoissakin, onhan se iso auto... Ja kyllä täytyy sanoa että sellanen pieni pikkupoika sisältä heräs kun polkas sitä V8:ia...
Tässä todiste ratin takana olemisesta, tajuan ehkä joskus toiste ottaa kuvan autostakin...
Mutta saattaa tässä olla muutakin kuin autokuumetta, nimittäin kuumetta... Poika tuli loppuviikosta kipeäksi, ja nosti sille kovan kuumeen... Nyt on jo kunnossa ja juoksee ympäri asuntoa. Mutta taitaa olla seuraavaksi meikäläisen vuoro olla sängyn oma. Kurkku on mielettömän kipeä ja pää tuntuu tofulta.
Mutta enpä nyt valita liikaa, ettei joku nainen taas pääse sanomaan, että miehet on hirveen dramaattisia kipeinä... No perkele, jos on kipeä niin saa kai sen ääneen sanoa! Päätä särkee ja jäseniä kolottaa eikä oikein mitään voi tehdä, oo siinä nyt sitte... Ja naiset ei valita koskaan?!

Tähän loppuun pitää kuitenkin brassailla kun tehtiin O:n kanssa aika hieno torni duploista! Kyllä meiltä vain tapahtuu tämä rakentaminen!

Ensi viikonloppuna olis sitten juhannus! Me ajateltiin mennä viettämään sitä perheen kanssa Etelä-Pohjanmaalle. Vaikka ne polttaakin sen kokon jo pääsiäisenä... Outoo ryhmää...

Minä käperryn nyt voivottelemaan, kuulemisiin!
 
Parrakas mie, eli mää

3 kommenttia:

 1. Yhyy, mä myin -87 Scottsdalen pois syksyllä. 6,2l V8 diesel suorilla putkilla. Harmittaa mutta minkäs teet kun ei riitä aika ja raha kaikkeen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oijoi... Sekin on tosi hieno... Mutta niinhän se on, turha sitä on autoa maattaa jos ei ole aikaa sen parissa harrastaa, käyttöönhän se pitää saada... Toi subukka vie yllättävän vähän diisseliä, oli kaveri saanut matka-ajossa 12l/100km! Onkos noissa muuten sama kone, suburbanissa ja scottsdalessa?

   Poista
  2. Joo tuo chevyn vanha 6.2 diesel on sama kaikissa, oli sitten suburban, pickup, blazer tai van. Mulla oli jonkun japsipakun manuaalilaatikko laitettu tohon, meni oikeasti maantiellä 10l/100km. En olis uskonut ellen olisi itse mitannut. Kaupungissa ei varmaan 30l/100 riitä silti :)

   Poista