maanantai 8. kesäkuuta 2015

Ostarilta Haminaan ja takas!

Huhhuh kun nykyään väsyttää kokoajan... Tässä on tullut monta yötä nukuttua melko vähän tai melko huonosti, ja se alkaa pikkuhiljaa tuntumaan...
No viime viikko meni oikeiden töiden ohessa muutaman keikan merkeissä, kävin mm. Valkeakoskella ostoskeskuksessa keikalla! Oli vimpanpäälle keikka! Ei vaan, mutta oli helppo ja mielenkiintoinen juttu, kaksi puolen tunnin settiä keskellä ostaria ja kotiin! Mulla on tollanen yksi 15" jbl:n aktiivikaappi jota en ole vielä monesti keikalla käyttänyt, ja nyt se oli tuolla mukana, ja hienosti vaan riitti yhdellä aktiivikaapilla soitot ja laulut! 
Meikän stage Valkeakoskella! Sotkin sen heti!

Lauantaina oltiin sitten triolla Haminassa hääkeikalla ja meikäläinen oli kuskina. Mentiin volkkarin pakulla täältä Tampereelta, oli turbodiesel, joka kyllä liikahti ihan ketterästi, mutta siinä oli sellanen vika, että tehot saattoi yhtäkkiä kesken ajon lähteä tippumaan, ja se korjaantui sillä, että ajoi tien reunaan, sammutti moottorin ja avasi löpötankin korkin. Sellasta sitten tehtiin muutamaan otteeseen matkan aikana. Onneksi motari oli yöllä hiljainen, olis ollut astetta hankalampi pysähtyä motarin varteen muuten... Ja onneksi tankin korkki oli heti vasemman käden ulottuvilla niin ei tarvinnut autostakaan nousta! Mutta on ne pieniä koppeja kun mäkin oon sen 190cm, meinas paikat olla kuuden tunnin ajamisen jälkeen rikki.
Viljami ja minä Haminassa bäkkärillä valmistautumassa henkisesti. Olen 150kg amishi.
Sovittiin vielä ennen keikkaa että mistä sävellajista vedetään. Kaikki.

Uutta yhteistyökumppaniakin tarjoutui viime viikolla blogiin, ja mikäs sen hienompaa! Mielelläni testailen uusia tuotteita, ja varsinkin kun kaikilla yhteistyökumppaneilla on vähän erilaista valikoimaa, niin pitää homman mielenkiintoisena! Mutta tästä lisää myöhemmin!

Tällä viikolla pitäis sitten tapella itsensä kuudeksi töihin joka aamu, aikamoista... En nyt varsinainen aamupirtelö ole, mutta kai sitä kaikkea kestää aina hetken.
Viikonloppu onkin sitten vapaa, enkä aio tehdä mitään! Pojan kanssa vois keksiä jotain mukavaa, nyt kun tässä on hetki menty enemmän ja vähemmän.
Hyvää alkanutta viikkoa kaikille lukijoilleni, on ollut hienoa kasvua kun katselee kävijöiden määrää blogissa, ja Facebookissakin tykkääjiksi ilmoittautuneet on tasaisessa kasvussa! Olen miettinyt että mitähän sitä keksis tänne blogiin, pitäisköhän sitä jossain vaiheessa kuvata vaikka videon pätkää tänne?
Joka tapauksessa, tukkaa taakse ja juhannusta kohti! Sekin on ihan kohta!

Parrakas Mies

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti