tiistai 30. kesäkuuta 2015

Prospector Co. Burroughs-partaöljy

Vapaaherralta sain muutama viikko sitten paketin joka sisälsi kaikenlaista, mm. tämän Prospector Co:n Burroughs-partaöljyn.
Prospector Co. on vuonna 2010 perustettu amerikkalainen, tarkemmin Georgian osavaltiossa USA:ssa majaansa pitävä alunperin parranajotuotteisiin keskittynyt yritys, joka on myöhemmin laajentanut valikoimaansa vaikka mihin. Heiltä löytyykin nykyään tuotteita käsisaippuasta deodoranttiin ja naisten säärikarvanajovoiteisiin.

Tätä heidän partaöljyä saa kahdessa eri koossa, 0.5 unssin, eli n. 15ml:n, ja 1.0 unssin, eli n. 30 ml:n pulloissa.
Tästä 15ml:n pullosta, minkä minä sain testiin, löytyy korkista lasinen annostelupipetti.
Kun avasin pullon ensi kerran, ilahduin suuresti! Tässä on juuri sellainen tuoksu, mikä minua miellyttää! Tuoksu tuo vahvasti mieleen Beardbrandin Lumber Yardin, ja molempien tuoksun määritelmä onkin "hakatun puun tuoksu". Tällainen metsän/luonnon tuoksu on jotenkin miellyttävä eikä pistä minun nenääni lainkaan.

Prospector Co. neuvoo annostelemaan n. puoli pipetillistä öljyä kämmenelle ja hieromaan naamaan, ja suurinpiirtein sen verran minäkin olen tätä naamaani paiskonut. Eli öljy kämmenelle, hierotaan käsiin ja suditaan sormilla partaan niin että mahdollisimman paljon öljyä päätyy ihoon parran allakin. Siis niinkuin kaikkien partaöljyjen kohdalla tehdään.

Burroughs jättää parran kiiltäväksi ja poistaa kutinan iholta. Tuoksu on tosiaan miellyttävä, mutta ei kovin vahva. Toisaalta hyvä niin, mutta Prospector Co. suosittelee tätä sivuillaan myös parrattomille hajusteeksi, joka mietityttää, mutta ei sen varmaan tarvitse kokoajan nenään tullakaan...
Parta on muutaman päivän käytön jälkeen edelleen ihan tuuhea, joten sitä tämä ei ainakaan poista. Ehkä tietäen, että markkinoilla on öljyjä jotka pitää parran pehmeämpänäkin, ei tämä yllä kuitenkaan aivan suitsutuksiin. Pidän kuitenkin tämän öljyn tuoksusta, ja kun käytän säännöllisesti hoitoainetta partaa pestessäni, luulen että tämä jää melko aktiiviseen käyttöön kokoelmiini!

Parrakas Mies suosittelee Prospector Co.:n Burroughs-partaöljyä kaikille luonnon tuoksuista pitäville partasuille! Tässä on oiva haastaja Beardbrandin Lumber Yardille!

Prospector Co. Burroughs-partaöljy Vapaaherran verkkokaupasta!

3 kommenttia:

 1. Tulipahan tässä mieleen, että minkälaista hoitoainetta käytät partaan vai meneekö samalla kuin tukkakin?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Menee samalla kun tukkakin. Mutta ostin viimeksi jotain luomuhoitoainetta jossa oli aloe veraa, ja se on tehnyt kyllä superhyvin työnsä. Ja olisi mielenkiintoista kokeilla ihan vartavasten parralle tehtyä hoitoainetta, ainakin Beardbrandillä on se Beard softener...

   Poista
  2. Kiitoksia! Olen yrittänyt etsiä ko hoitoaineita mutta toistaiseksi on huonosti löytynyt. Kiitti vinkistä!

   Poista