maanantai 22. kesäkuuta 2015

Sano juhannukselle hei hei!

Juhannus on nyt vietetty ja syöty. Sitten loppukesä vedetäänkin pelkkää salaattia ja rasvatonta maitorahkaa. Hikoilen vähän kabanossi-rasvaa joka askeleella.
Mutta oli kyllä ihan rentouttava mittumaari. Koirakin sai huhtoa monta päivää putkeen, ja pennunkin energia näköjään hiipuu jossain vaiheessa. Se ei ole lauantai-illan jälkeen mitään muuta kuin makoillut ja nukkunut.

Tässä autenttinen mökkitilanne, meikäläinen seisoo paikoillaan, ja koira ja lapsi juoksee ympyrää


Ja saihan se mökki-ilmasto ihmisenkin väsyneeksi. Tänä aamuna oli uskomattoman vaikea päästä sängystä ylös ja löntystin kuin zombi koiran kanssa pitkin tien pientareita.
Käytiin muuten mökillä ollessamme Jalasjärvellä Pirunpesällä. Se on sellainen 23 metriä syvä rapaumaonkalo, joka on tyhjennetty sorasta. Rahoittajana sille projektille on toiminut Spede Pasanen, ja siellä oli hänelle tehty muistopatsaskin.
Mutta rahaahan ne osaa suomalaisetkin nykyään joka asiasta ottaa, ja sielläkin oli kaveri reijänsuulla käsi ojossa, mutta kun meillä ei ollut käteistä niin jätettiin sitten sinne onkaloon meneminen.

Tollasen soppakauhan ne oli Spedelle tehny. Taas on joku läänintaiteilija vieny kuntaa ku litran mittaa.
Mutta sen ympärillä meni luontopolku joka oli ihan mielenkiintoinen. Siellä oli mm. sellainen luola jossa oli joku ukko asunut kun se oli "kyllästynyt muuhun maailmaan"... Onhan siinäkin ajatusta. Esimerkiksi muutama maanantai on ollut elämässä sellaisia että on miettinyt että muuttaisko luolaan...

Mikäs siellä on asustellessa... Ei ole taloyhtiön talkoitakaan...
Mutta onhan tämä käsittämätöntä että juhannuskin on jo ohi! Aika menee nykyään hirveetä vauhtia. Ja musta on tullut vanha kun päivittelen aina samaa asiaa...
No muutama viikko vielä ja alkaa kesäloma taas, ja sitten saa taas kolme viikkoa olla vaan... Vai saako?
 
Tarkkasilmäisimmät ovat varmaan huomanneet että pari uutta yhteistyökumppaniakin on tullut, Vapaaherra ja Lush! Erittäin jees! Lushin ensimmäinen tuotetestauskin on ihan juuri tuloillaan! Mielenkiintoista päästä testaileen uusia tuotteita!

Lauantaina olis sitten Helsingissä truba-veto, pääsee isolle kirkolle patsastelemaan. Vaikka tuollalailla soppakauhana, niinku spede...

Palataan!

Parrakas Mies
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti