perjantai 12. kesäkuuta 2015

TESTISSÄ: Beardbrand Urban Garden-partaöljy

Kohtaamme jälleen, Beardbrand. Viimeksi testasin Beardbrandin Lumber Yard-partaöljyn, ja nyt viimeisen viikon olen käyttänyt Beardbrandin Urban Garden-öljyä.
Lumber Yard on edelleenkin parhaimman tuoksuisia öljyjä mitä olen haistanut. Tämä Urban Garden on ainakin vaikutustensa puolesta ihan yhtä hyvä. Nyt kun tässä on tullut jo tosiaan useampia partaöljyjä testattua, voin sanoa että yleisesti näiden tuotteiden maailmassa Beardbrandin öljy on hyvä. Ei ehkä paras, mutta oikeasti toimiva partaöljy. Tämä ei laita kutittamaan partaa ja pitää parran mukavan tuntuisena. Ei ehkä niin pehmeänä kuin olen jonkin öljyn parissa saanut kokea, mutta ei kadota kuitenkaan taikaansa päivän mittaan, vaan vielä illalla voi todeta parran olevan hyvässä kunnossa. Jonkin verran se myös oikaisee karvoja. Tämä antaa myös terveen kiillon partaan!
Nyt onkin siis enää tämän merkin kohdalla kysymys siitä sinulle oikean tuoksun löytämisestä. Beardbrand sanoo tämänkin öljyn tuoksun olevan metsäinen, tai puinen, "woodsy", ja Beardbrand kuvailee että "partasi tuoksuu kuin olisit ollut koko päivän töissä farmilla". Tuoksuksi väläytellään myös kurkkua ja lakritsaa... Olen hieman hämilläni, sillä en löydä tästä oikein mitään muuta tuoksua kuin aniksen tuoksun. Ja tässä ei ole edes käytetty sitä ainesosaluettelon mukaan. En silti voi mitään, anikselta tämä minun mielestäni tuoksuu. Enkä valitettavasti voi sanoa olevani kovinkaan suuri aniksen ystävä.  En tiedä sitten onko tämä vain oman nenäni ongelma.
Joten tiivistettynä; Beardbrandin öljy, se on hyvä. Näin kahden öljyn testattuani voin sen mielestäni ihan selkä suorana sanoa. Tuoksut on sitten mielipideasioita, mutta niitähän Beardbrandillä riittää!

Parrakas Mies suosittelee Beardbrandin Urban Garden-partaöljyä raikkaiden tuoksujen partanaamoille ja karvaisille anisfaneille!

Beardbrand Urban Garden-partaöljy Dick Johnsonin verkkokaupasta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti