sunnuntai 7. kesäkuuta 2015

TESTISSÄ: Brazil's Helberg's Hops partaöljy

Näissä partaöljyissä alkaa nähdä oikeasti eroja siihen miten ne vaikuttavat, nyt kun näitä on useampia erilaisia testannut. Vielä mikään partaöljy ei ole jättänyt ihoa kutisevaksi, mutta eroja vaikutuksessa karvaan löytyy.
Minulla on ollut tämän viikon testissä ruotsalaisen Brazil'sin ja Helberg's Hopsin yhteistyössä tehty partaöljy. Brazil's on alunperin perustettu yhden miehen toimesta viiksivahan ympärille. Koska hän ei löytänyt sopivaa viiksivahaa itselleen, hän päätti alkaa valmistaa ja myydä sitä itse! Myöhemmin kuvioon on tullut myös muutama erilainen partaöljy. Helberg's Hopsin takana on ruotsalainen olutbloggaaja, jolla on jonkinlainen oma olutyritys, mutta koska hänen sivut ja kaikki mitä googlettamalla löysin olivat ruotsiksi ja kun en ole kovin hyvillä arvosanoilla toista kotimaista lukenut, on faktatieto hänestä tällä hetkellä vähän häilyväistä...
Eli, olemme nyt viiksekkään miehen ja olutasiantuntijan partaöljy-luomuksen ääressä. 
Tuoksuna tässä on bergamotti ja humala, eli olutharrastajille varmasti mukavan tuoksuista kamaa, ja miksei muillekin! Tämä on sitruunaisen raikas, humala tulee sieltä ehkä aavistuksen, ihan miellyttävä tuoksu. 
Pullosta löytyy myös tippalukko, mikä on plussaa annostelussa, näitä kun ei yllättäen kaikissa öljypulloissa olekaan. Koostumus on hyvä, ja muutama tippa riittää levittämään kauttaaltaan leukaan ja partaan. 
Kuitenkin, jo kolmen päivän käytön jälkeen oma partani näytti oudolta, ja pelästyinkin jo että nyt se on alkanut tippumaan, parta oli ihoa myöten ja näytti todella ohuelta. Tuuheutta kuitenkin löytyi heti kun vaihtoi partaöljyä. Tämä öljy siis poisti minun parrastani tuuheuden kokonaan, joten joku ainesosa tässä ei sovellu karvoitukseeni. 
Pitää kuitenkin muistaa, että tämä on yhden miehen yhteen partaan tehty testi, ja jonkun toisen parta voi käyttäytyä toisella lailla tämän öljyn kanssa. Minulle tästä kuitenkaan parranhoitokumppania ei valitettavasti tullut. 
Luvassa on kuitenkin Brazil'sin muidenkin öljyjen testausta, joten emme ole luovuttaneet partani kanssa tämän naapurimaan viiksivallun tuotteiden kohdalla, vaan lähdemme tulta päin ja seuraavien öljyjen kimppuun!

Parrakas Mies suosittelee varauksella kaikille parrakkaille olutmiehille, mutta kehottaa myös varautumaan latteampiin karvaposkiin. 

2 kommenttia:

  1. Hyvä pointti tuo, että kaikille ei kaikki sovi. Itse mieluusti myös testailen eri öljyjä, esim. nyt käytössä Mr. Bear Familyn woodland -partaöljy. Joka ei toimi läheskään yhtä hyvin kuin Beardbrandin Lumberyard, joka on suosikkini tuoksun ja toimivuuden suhteen.

    Loistava teksti taasen, tattis!

    VastaaPoista
  2. Juuri näin, öljyissä ja naamoissa on eroja!
    En olekaan muuten Mr. Bear Familyltä kokeillut muuta kuin sen partavahan, ja se on kyllä aktiivisessa käytössä edelleen, pitääkin jossain vaiheessa testata myös mm. se öljy! Kiitos, hienoa jos pidit kirjoituksesta! Nöyrä kumarrus J!

    VastaaPoista