maanantai 22. kesäkuuta 2015

TESTISSÄ: Lush Kalamazoo naama- ja partasaippua

Sain Lushilta Helsingistä eräänä päivänä postia, joka sisälsi monen monta mielenkiintoista tuotetta! Alunperin briteistä ponnistanut tuorekosmetiikkaa tarjoava Lush on mielenkiintoinen yritys muutenkin, he nimittäin valmistavat kaikki kosmetiikkatuotteensa käsin! He myös vastustavat vahvasti eläinkokeita, ja kaikki tuotteet on vähintään vegetaarisia. Se taas pojat tarkoittaa sitä että ne on kasviperäisiä raaka-aineita mistä he tuotteensa valmistaa, eikä eläinten ruumiista saatavia raaka-aineita käytetä. Minäpä oon googlettanut.
Tämä saippua tulee mustaan kierrätetystä muovista valmistettuun kuppiin pakattuna, ja tätä kahmitaan purkista sormin. Eli ei ole juoksevaa tavaraa tämä. Purkin kyljessä lukee englanniksi että vähän kahmaistaan kämmenelle ja sitten vaahdotetaan ihoon ja naamaan. Minä en ole saanut tätä kyllä vaahtoutumaan, en millään. Mutta tuoksu tässä tavarassa on raikkaan hedelmäinen! Itseasiassa tässä on käytetty ananasta, mikä pitäisi kuulemma ravita erinomaisesti ihoa ja karvaa!
No poislukien vaahtoutumisen puuttumisen on tämä tuote oikein hyvä! Pidän siitä että samalla värkillä voi pestä koko naamarin, koska eihän me miehet ruveta monella saippualla läträämään, jos yksi tuote pesee parran ja sen ympärillä olevan naaman, on taas säästetty aikaa.
Ja tämä oikeasti jättää parran raikkaan tuoksuiseksi ja karvan pehmeäksi. Minä pidän! 
Purkin kyljessä on muuten aina tekijän naaman kuva ja parasta ennen-päivämäärä. Nämä eivät siis pysy hyvinä kolmea vuotta suihkun hyllyllä, mutta se määrä mitä tätä pitää kahmia jotta saa katettua naaman sekä parran, uskon että vanhaksi tämä ei ehdi menemään. 
Ai niin, tässä muuten lukee että parta ei ole välttämätön tätä käytettäessä, että vaikka sinulla ei olisikaan karvaa leuassa, niin tämän voi ottaa testiin.
Parrakas Mies suosittelee kaikille jotka arvostaa vähän ekologisempaa ja eläinystävällisempää lähestymistapaa tuotteiden valmistuksessa!

2 kommenttia:

  1. Jos Lush miellyttää, suosittelen testaamaan myös Wholly Hempin tuotteita, ei eläinkokeita ja vielä vähemmän ainesosia kuin Lushilla. Tuoksuvat naturellimmalta, miellyttää ehkä mieskuntaa. Voit kurkata täältä ja täältä. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Okei! Kiitos vinkistä, pitää katsoa jos kyseisen firman tuotteita tulisi vastaan!

      Poista