keskiviikko 3. kesäkuuta 2015

TESTISSÄ: Marvis Cinnamon Mint

No niin! Eräänä päivänä sain Dick Johnsonin mukavilta sediltä yhteydenottoa että olis joku tuote jota vois testata, ja minä innoissani että jee, nyt tulee taas joku hyvä partaöljy tai stydi pomade.
Sain tuubin käteen ja kysyin että mihin tätä levitetään, niin kuulemma hammasharjaan! 
Eli testivuorossa Parrakkaalla Miehellä hammastahna! Tietty!
No okei, partahygieniastahan tässä on väliajoin muistutettu, niin muistutellaan nyt sitten suuhygieniastakin! Ja, jotta se hampaidenpesu olisi joskus vähän mielenkiintoisempaa, onkin hauska ottaa esille vähän erimakuinen hammastahna. Tämä maistuu nimittäin kanelilta!
Hammastahnan takana on siis italialainen Marvis joka valmistaa luksus-suuhygieniasarjaa, johon kuuluu hammastahnaa, suuvesi ja hammasharja. 
No juu, en nyt taida lähteä sen spesifimmin syventymään siihen kuinka tätä käytetään. Jos joku sitä miettii, niin paa vaikka googlettaen...
Mutta, vaikka tämä onkin kanelin(tekstinsyöttö muuttaa automaattisesti 'kamelin', se vasta olisi mielenkiintoista) makuinen, on tässä mintunkin maku, eli suu jää raikkaaksi pesun jälkeen! Ja mikä parasta, tämä ei sisällä fluoria, fluori kun on joidenkin lähteiden mukaan ihan myrkkyä, ja siksi me ollaan kaikki tällaisia, kun hammaslääkäri on jo pienenä meille kaikille jakanut fluoripotun josta me ollaan popsittu sitä koko lapsuus. 
Marviksella on myös tavallisempia makuja, mintun eri variaatioita, mutta sitten on esim. lakritsi! No miks ei?!
Pikkusen erikoisuutta hampaiden pesuun ja Marviksella leegoja sutimaan!

Parrakas Mies suosittelee kaikille joilla on hampaat! Hampaattomille on sit se suuvesi. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti