keskiviikko 17. kesäkuuta 2015

TESTISSÄ: MENROCK Oak Moss-partasaippua

Parrakas Mies sai eräänä päivänä Vapaaherra-verkkokaupalta tuotepaketin postissa, jonka sisällä oli mm. näyttävä lahjapakkaus! "For my beardy beloved - The blade shunners beard kit" seisoi tumman laatikon kannessa. Sisältä paljastui Menrockin tuotepaketti, joka koostui viidestä tuotteesta; partasaippuasta, partabalsamista, viiksivahasta, partakammasta ja pienestä karkkipötköstä! Eli kattava pakkaus parrakkaalle lahjansaajalle!
Päätin että kirjoitan jokaisesta tuotteesta erillisen testiarvion, niin pysyy homma selkeänä. Ensimmäisenä siis käsittelyssä tuo partasaippua!

Menrock on brittiläinen Lontoosta operoiva parranhoitoon ja -ajoon tuotteita valmistava miesten kosmetiikkasarja, josta löytyy niin partaöljyt ja -shampoot kuin partahöylät ja -veitset ja muutkin parranajoon tarvittavat kreemit. Ilmeisen kypsyneinä julkkisten käyttöön yleisesti markkinoinnissa he muistavat sivuillaan muutamaankin otteeseen kertoa kuinka heidän ei tarvitse käyttää kuuluisaa urheilijaa naamana heidän tuotteissaan (oisko Beckhamia ollut metroasemilla riittävästi...) vaan he luottavat tuotteeseen ja sen ulkonäköön.
Tuotesarja on hyvin siisti ulkoisesti, ja tuo itseasiassa mieleen minkä tahansa shampoopullon tai perinteisen markettikosmetiikkasarjan. Tämä on ensimmäisiä tämän alueen tuotteita minun käsissäni jotka näyttävät aika tylsiltä ja perintisiltä. Toisaalta hyvin siisti sarja ja helposti lähestyttävissä, mutta kovin luonteeton.

Eikun käyttämään. Tuoksun nimi 'oak moss' kääntyy suomeksi siis valkohankajäkäläksi, ja vaikka en tiedäkään olenko koskaan sellaista jäkälää nähnyt, niin hyvältä tämä tuoksuu! Saippua on 100ml:n pakkauksessa. Pullossa on järkevä korkki, jonka saa yhdellä kädellä napsaistua auki, ja saippuaa on helppo annostella. Tavara vaahtoaa hyvin ja helposti partaan, ja mukava tuoksu leviää kivasti leuasta. Tämä myös huuhtoutuu hyvin pois, ja jättää parran ihan siistiksi.
Tuoksu häviää kuitenkin jonkin verran, eikä jää sekoittamaan mahdollisen partaöljyn tuoksua, ja ihan hyvä niin.
Lopputulos jää kuitenkin toivottua vajavaisemmaksi. Kyllä tämä parran tosiaan puhdistaa, mutta ei tämä kovin pehmeäksi partaa kuitenkaan jätä. Jos verrataan aiempaan partasaippuaan jota testasin, eli saksalaiseen OAKiin, niin ei tästä taida kovin kovaa vastusta sille kuitenkaan olla.
En myöskään huomaa, että Menrock mainostaisi tuotteitaan kovin luonnonmukaisiksi, joten voi olla että nämä aineet eivät niin paljoa helli kuitenkaan karvaa, jotta pehmeys olisi riittävä. Ja myöhemmin googlattuani ainesosaluetteloa, totesin että ei tosiaan ole luonnonkosmetiikkaa. Eikä sieltä jäkälääkään löytynyt.

Tuoksusta ja käytettävyydestä plussat Menrockille, jälki kuitenkin hieman ontuu.
Testailen pikkuhiljaa loputkin paketin tuotteet, joten katsotaan mihin Menrockista on. Ainakin tuoksut ovat kaikissa tuotteissa kohdallaan, kun niitä tässä on haistellut!

"For my beardy beloved"-lahjapakkaus Vapaaherran verkkokaupasta!MENROCK Oak Moss Partasaippua Vapaaherran verkkokaupasta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti