perjantai 26. kesäkuuta 2015

TESTISSÄ: Reuzel Pink Heavy Hold Grease

Reuzel, tuo rasvatukkien paavi, on julkaissut hetki sitten uusimman luomuksensa luomuksensa Pinkin, joka on samalla heidän jäykin pomade. Sain sen melko tuoreeltaan Dick Johnsonin ystävällisiltä sediltä testiin jo joku aika sitten. Sanotaanko näin, että olen testannut aiemmin punaisen ja vihreän Reizkan, ja mitä vahvempiin mennään, sitä kivempaa on...

Reuzelin pinkki tuoksuu hyvältä. Tuoksu on makea, enkä osaa sanoa mitään konkreettista asiaa miltä tämä tuoksuu. Ehkä vähän sellainen purkka-automaatin purkka tulee mieleen. Tämä ei kuitenkaan "käryä", niinkuin jotkut pomadet tahtovat tehdä, eli maltillisilla tuoksuvoimakkuuksilla mennään.
Tämä levittyy purkista sormiin kohtuullisen helposti, ottaen huomioon, että kyseessä on vaseliinipohjainen pomade. Sitten levitetään tukkaan. Levittyy hienosti, ja kamalia määriä ei tarvitse ainakaan meikämannen tukkaan läträtä. Pikainen käsienpesu välissä(tässäkin sen huomaa, että ei ole vesiliukoista tavaraa tämä...) ja kammalla perään. Helppoa kuin... no helppoa hommaa! Kampa liukuu pehmeästi tukan läpi ja jättää hiukset kammattuun asentoon. Sitten sormilla perään ja valmis! Kaksi minuuttia ja tehtävä suoritettu!
Kiilto tässä ei ole niin voimakas kuin vihreässä Reuzelissa, mutta pito on loistava! Tämä syrjäytti heti ensikäytön jälkeen aiemman luottopomaden(eli vihreän reuzkan), ja onkin vähänkin tarkemmassa ja vaativammissa olosuhteissa, kuten keikalle lähtiessä, varma purkki.
En tiedä, tuli hehkutettua sitä vihreätäkin kovasti sen omassa testissä, ja nyt sitten liekitetään jo toista Reuzelia, mutta vannon että minua ei ole lahjottu tai väännetty sormesta näitä kirjoittaessa, tämä vaan oikeasti on hyvää! Tai tämä ajaa juuri sen asian mihin minä pomadea käytän. Perus slickback hyvällä pidolla ja maltillisella kiillolla ja miellyttävällä tuoksulla. Siinä se on! Ja tästä löytyy myös sitä uudelleenmuotoiltavuutta!
Enkä edes enää oikein viitsi kirjoittaa siitä kuinka vaseliinipohjainen peseytyy pois, se peseytyy huonommin kuin vesipohjainen, mutta sillä ei ole oikeastaan mitään väliä. Tukka ei jää rasvaisen tai muuten paskaisen näköiseksi, eikä se jätä mitään näkyviä jäämiä hiuksiin. Oikeastaan ne tuntuu vain vähän pehmeämmiltä kuin normaalisti. Ja kampautuu vähän helpommin kuin yleensä.
Parrakas Mies suosittelee Reuzelin Pinkkiä miehille jotka haluavat pitoa, kammattavuutta ja pitävät makeamman tuoksuisista pomadeista, ja joille kiilto ei ole suuressa roolissa hyvän pomaden haussa.

Reuzel Pink Heavy Hold Grease Dick Johnsonin verkkokaupasta!

4 kommenttia:

 1. Loistavaa kamaa toi pinkki Reuzka! Uusi suosikkini, tukka kestää tornadonkin tuota käyttäessä. Mainio blogi, löysin tänne koska meillä on pari yhteistä yhteistyökumppania. Nauroin ääneen tota kellarin sähkötupakkamies-episodia! Jos ikinä päätät ajaa parran pois, tule lukemaan miten se kannattaa tehdä ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Katohan, kommenttisi oli jäänyt huomaamatta! Joo tuo on ykköskamaa, niinku Ossi Väänänen Jukka Jaloselle! Ja hyvä blogi sinullakin, vaikken noista ajoista mitään ymmärräkään!:D Mutta jos heti saa esittää kysymyksen, niin kuinka usein partaveitseen kannattaa vaihtaa terä? Minä sain hetki sitten Parkerin partaveitsen ja terien vaihtoväli mietityttää, että kuinka usein se olisi hyvä vaihtaa? Tuskin joka ajon jälkeen kuitenkaan? Tai ainakaan meikäläisen tapauksessa kun ajettavaa on naurettavan vähän. Olen käyttänyt sitä nyt noiden poskipään rajojen ajoon, ja siinä ei kauhea homma ole.

   Poista
 2. No jopas jotakin! Niin se partajehukin vaan parranajovehkeitä tarvitsee :) Sulla on mitä ilmeisemmin siis käytöss shavette, eli vaihtoteräinen partaveitsi. Meillä siloposkisilla se menee yleensä niin että terän käytttöikä on keskimäärin 4-6 ajoa. Riippuu partakarvan laadusta, terän laadusta ja Kreikan taloustilanteesta. No ei siitä, mutta noista muista. Itse vaihdan yleensä 3-4 ajokerran jälkeen, mokoma kerskakuluttaja. Siitä voi suuntaviivoja hakea omaan käyttöön, sinun siistimiskäytössä varmaan terä kestää helposti sen 6 kertaa, jos jouhesi ei ole teräsvillan kaltaista. Mitä teriä käytät?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niin, viivästynyt vastaukseni tulee! Gilletten teriä näyttäisi nuo kaikki olevan, 7 o'clock permasharp ja super platinumia sekä wilkinson swordia paketti! Olen kyllä tykännyt ajaa tuolla shavetella, joskin terä uppoaa yllättävän nopeasti lihaan jos jää hetkeksi miettimään... Kaula tuolla parran alla on vaikein kohta, posket saa jo ihan siististi kyytiä.

   Poista