maanantai 6. heinäkuuta 2015

Koskenkorva goes USA!

Meikäläisellä pyörähti kesäloma 'vaihe 2' käyntiin tänään, tai aloitin tämän jo viime torstaina sairausloman kautta. Kävi nimittäin niin, että kun viimeksi kehuin kuinka painavia tiskikoneet on yksin kantaa, kun niitä kaksi kannoin, laukaisi se sitten muutaman päivän päästä selkään noidannuolen. No, lääkäri määräsi muutamia nappeja, ja nyt alkaa selkä olla taas jo ok.

Lähdettiin perjantaina pohjanmaalle viikonlopuksi mökkeilemään ja juhlimaan kaverin 30v.-juhlia, ja samalla käytiin lauantaina katsomassa Stigiä ilmaistapahtumassa Koskenkorvalla!
Koskenkorva on siis ruokajuoman lisäksi Etelä-Pohjanmaalla sijaitseva Ilmajoen taajama, ja Koskenkorvalla pitää kauppaa ja ranchiä myös Amerikka-fani Jari Mäki, joka huoltaa ameriikanautoja ja myy kaikenlaista amerikka-tavaraa bootseista ja stetsoneista intiaanipäähineisiin.
Ihan tutustumisen arvoinen liike, jos siellä päin satutte liikkumaan!
Lauantaihan oli USA:n kansallispäivä, ja Jari Mäkikin oli järjestänyt 4th of july-bileet! Tarjolla oli kaikkea grillattavaa ja juotavaa, sekä esiintyjiä, eikä pääsylippuja ollut! Jari pisti!

Ohikulkijoille ei varmasti jää epäselväksi missä Mäen tilukset sijaitsee...

Teema on selvä! Ja jesarilla pysyy!

On sillä Jarilla kaikkee...

Komee Impperiaali!

Pieni pettymys oli, että ei ollut 1:1...

Syötiin jätskitkin loman kunniaksi!

Stig oli kyllä ihan viihdyttävä...
...ja kova bändihän sillä on taustalla!
Bootsit ja stetsoni jäi vielä ostamatta, mutta kyllähän sinne palata vielä täytyy, oli siellä kaikenlaista mielenkiintoista myytävänä!

Ysäribileet oli sitten illemmalla, ja mukavaa oli! Ei niistä sen enempää, kuva kertokoon loput...
Vyölaukku on ikävästi marjapuuron takin helman alla piilossa... Tulispa marjapuuro värinä taas muotiin...

En tiedä oliko Koskenkorvan(sen paikan) vika, mutta fiilistelin tänään Seinäjokisessa liikkeessä kitarabanjoa, ja nyt tarvis sellanen saada! Oikea banjohan olisi oikea banjo, mutta sellasella kitarabanjolla pääsis jo hyvin jamittelemaan kaikkea! Yhden jo bongasinkin käytettynä netistä, ja katsotaan josko huomenna kävisi tekemässä siitä kaupat, kun täältä lakeuksilta takaisin palailee...
Kerron sitten kuinka kävi!

Eli nyt olisi sitten kolme viikkoa joutenoloa ja autuutta tiedossa! Toivottavasti kelit suosii!
Kuinkas muiden lomat kulkee?

Palataan taas!

Parrakas Mies

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti