torstai 16. heinäkuuta 2015

TESTISSÄ: Angry Norwegian Beekeeper-viiksivaha

Hetkinen, tämä taitaa olla ensimmäinen viiksivaha-arvosteluni blogiin?! Jaa, olihan siinä FFV-arvostelussa mukana myös viiksivaha, mutta erikseen en ole vielä kirjoittanut yhtäkään testiä...
Olen toki käyttänyt jo tovin viiksivahoja, ja ehtinyt mm. huomaamaan, että santelipuu viiksivahassa ei sovi minulle. Olen testannut mm. A87:n viiksivahan, mutta 5 minuutin viiksissäpitämisen jälkeen alkoi maailmaa syleilevä pääkipu, joka jatkui seuraavaan aamuun asti, eikä auttanut vaikka pesin viikseni moneen kertaan illan aikana... Laitoin myöhemmin myös kerran erään toisen firman viiksivahaa, ja kun siitäkin alkoi pääkipu, ja katsoin mistä se oli oikein tehty, ja 'sandalwood' löytyi ainesosaluettelosta, päättelin, että se ei vaan yksinkertaisesti minulle sovi. Siitä syystä en koskaan kirjoittanut tästä A87:n viiksivahastakaan, koska ei olisi reilua kirjoittaa tynkää ja huonoa arvostelua sen takia, että on itse herkkä sen sisältämälle ainesosalle. Sehän voi silti olla loistava tuote.

Norjalainen Angry Norwegian tekee tuotteensa hajuttomina, joka tässä tapauksessa on oikein loistava asia. Olen vähän sitä mieltä, että viiksivahan ei lujasti tarvitse mitään hajustetta sisältääkään, se kun notkuu kokoajan tuossa sieraimien alla, niin jo ajatus siitä että haistelet jotain hajua väkisin koko päivän, ei houkuttele. Myös Angry Norwegian kysyy, että miksi ostaisit partaöljyn tai viiksivahan joka tuoksuu wunderbaumilta, jos et shampootakaan osta vain sen takia että sen tuoksu on 'tutti frutti'? No, partaöljy saa toki mielestäni tuoksua, mutta onhan se hajusteeton näppärä vaihtoehto niille, jotka käyttävät omaa EdT:tä tai partavettä.
Kuten nimestäkin voisi arvata, mehiläisvaha on pääraaka-aine tässä tuotteessa. Ja tuoksu on hyvin mieto. Tämä on myös todella kovaa vahaa, mutta peukalon kynnellä saa kyllä raaputettua sopivan määrän, ja siitä sitten vain sormilla lämmittelemään vaha notkeaksi, ja sivellään viiksiin!
Kyllä pitää! Tämä on loistava tuote siinä mielessä, että tämä on suhteellisen edullinen, tämä ei tuoksu häiritsevästi miltään ja hoitaa tehtävänsä hienosti!
 Minä en toki mitään mielettömiä handlebareja tai muita kikkuroita viiksistäni muotoile, mutta suun tieltä poispitämiseksi ja muutenkin siistinä pitämiseksi tämä toimii kyllä!

Parrakas Mies suosittelee Angry Norwegianin tuotteita kaikille viikset omaaville miehille ja vaikka naisillekin!

Angry Norwegian Beekeeper-viiksivaha Dick Johnsonin verkkokaupasta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti