perjantai 10. heinäkuuta 2015

TESTISSÄ: Lush Cynthia Sylvia Stout Shampoo

Lush lähetti Parrakkaalle Miehelle tovi sitten tuotepaketin jossa oli toinen toistaan mielenkiintoisempia käsintehtyjä luonnonkosmetiikkatuotteita, joista yhden jo testasin aiemmin!
Tällä kertaa kirjoittelen testiä astetta miehekkäämmästä shampoosta. Miehekkäästä siksi, että tämä shampoo sisältää mm. tummaa olutta ja konjakkia!
Oluen sanotaan Lushin mukaan silottavan sähköisiä hiuksia, ja sitruunamehu, jota tämä myöskin sisältää, antaa heidän mukaansa kiiltävän lopputuloksen. Eivätkä he ole väärässä. 
Pullosta näkee, että oluen hiiva(?) on kerääntynyt pullon pohjalle, ja tätä täytyy hieman ravistaa että saadaan ainesosat sekoittumaan. Toisin kuin kuvittelin, korkin avattuani ja nuuhkaistuani shampoota, ei sieltä tulekaan vahva oluen tai konjakin tuoksu, vaan minulle tulee mieleen coca-cola?! Shampoo vaahtoaa hyvin, eikä minulle vieläkään vahvaa oluella tukan pesemis-fiilistä tule, mutta ihan miellyttävä tuoksu tämä silti on. Ei haise niille rouvan shampoille, vaan vähän luonteikkaampi tuoksu tulee. 
Ja kyllä, lopputuloksena on kuin onkin kiiltävät ja suorat hiukset, jotka on helppo viimeistellä vaikka pomadella!
Lush muuten kuulemma käyttää oluena jonkun itsenäisen panimon orgaanista stouttia tämän tekemiseen, eli ei taida olla Pirkka Tummaa tässä pullossa...

Parrakas Mies suosittelee Lushin olutshampoota kaikille jotka haluaa vähän jotain omaa suihkuhyllyyn, ja tämä oikeasti tekee mukavan kiillon hiuksiin ja pitää tukan helposti käsiteltävänä! Cheers!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti