sunnuntai 26. heinäkuuta 2015

Veri vetää pohjoiseen...

Pohjoisesta on nyt palattu ja lomakin on lopussa. On ollut ihan rentouttava ja mukava loma, mutta jotenkin aina on se fiilis että olisko pitäny tehdä lomallansa enemmän... Tuskin.
Mutta tuo viimeisin reissu pojan kanssa oli rentouttava, käytiin siis junalla kääntymässä muutamaksi päiväksi Oulussa, tarkemmin Kiimingissä. Kiiminki on n. 30km Oulusta vielä pohjoiseen. Minä olen sieltä kotoisin, tosin muuttanut jo 2-vuotiaana Tampereelle perheeni kanssa, mutta viettänyt varsinkin lapsena paljon siellä aikaa. Kiimingissä asuu äidin veljet ja serkkuni sekä kummipoikani.

Kiiminkijoki
Topi-koira 


Aina kun siellä käy, tulee jotenkin fiilis että sinne kuuluu, niihin maisemiin ja siihen rauhaan. Olen monta kertaa pyöritellyt ajatusta sinne muuttamisesta. Ei kuitenkaan ole sitä lopullista sysäystä asioiden järjestämisestä sitä ajatellen vielä tullut, mutta aina väliajoin olen katsellut myytäviä ja vuokrattavia asuntoja sieltäpäin, ja jopa avoimia työpaikkoja. Mutta se on sellaista haaveilua. Millaistahan se olisi muuttaa kotinsa yli 500 km päähän? Ns. "tyhjän päälle" ei joutuisi täysin muuttamaan, kun sukulaisia ja jopa muutama kaverikin sielläpäin asuu, mutta suurin osahan niistä täällä Etelä-Suomessa kuitenkin on. Ja kuinka nopeasti tulisi sellainen fiilis että help, takaisin?! Vai tulisiko sitä? 

Olen myös pyöritellyt sitä moottoripyöräkortti-asiaa, ja miettinyt jopa opetusluvalla kortin suorittamista, eli pistäisi jonkun pyöräilevistä kavereista suorittamaan itselleen opetusluvan ja hoitaisi sen sitä kautta. Siinä säästäisi aika monta sataa... Mutta onhan siinäkin omat hommansa, ajovarusteet pitäisi hommata, viimeistään inssissä pitää olla kunnolliset, ja kuka hullu omalla pyörällään antaisi opetella... 

Nyt alkaa sitten taas arki, ja muutama keikkakin tiedossa. Seuraavat pari viikonloppua menee niiden parissa ja viikot menee töissä.
Niin ja pitää taas pyöräyttää tuotetestit käyntiin, kaikenlaista mielenkiintoista olisi taas testattavana!

Palataan siis asiaan!

Parrakas Mies

2 kommenttia:

  1. Moro! Tsekkaa tämä: http://www.bikeworld.fi/moottoripyorat/honda/b-combo

    VastaaPoista
  2. Mielenkiintoinen konsepti, mutta ei oikein sovi meikäläiselle joka yrittää päästä halvalla tuosta kortin suorittamisesta. Mutta hieno valmis paketti!

    VastaaPoista