torstai 20. elokuuta 2015

20 000 kävijää ja moottoriöljyä!

Se pyörähti tällä viikolla 20 000 kävijää blogin mittariin! Loistavaa! Ja vaikka ei tokikaan yksittäisiä ihmisiä koko luku ole, on silti hienoa että blogi on kiinnostanut 20 000 käynnin verran alle viidessä kuukaudessa! Toivottavasti homma jatkuu täällä edelleen mielenkiintoisena, yritän parhaani!


Olin eilen keikalla taas pitkästä aikaa truba-hommissa, ja oli hauskaa! Ja kun tekee noita keikkoja nykyään autolla, ei tarvitse yhden keikan takia enää tuhlata paria seuraavaa päivää potemiseen...
Jonkinlainen viinalakko tässä näyttää muutenkin olevan päällä, kohta viiteen viikkoon ei ole tullut pisaraakaan sitä osastoa juotua. Ja vaikka joku siellä varmaan nauraa että viisi viikkoa ei ole mitään, niin eihän se olekaan! Näissä hommissa(puhun nyt siis soittohommista, en varastomiehen töistä...)  se vaan on enemmän sääntö kuin poikkeus että pari olutta nyt vähintään tulee otettua sillon tällön, vaan eipäs tulekaan! 

Oli eilen pihan kakarat päättäneet leikkiä hauskaa leikkiä, sen nimi oli "voidellaan naapurin sedän mondeon konepelti ja tuulilasi moottoriöljyllä", ja siihen leikkiin riittää hiekkalapio ja -ämpäri sekä litra moottoriöljyä! No ajoin autopesun kautta keikalle, ja kai ne sitten lähti kaikki. Härskin näköinen vaan tuo parkkiruutu nyt. 
No kohta ei ole tuollastakaan riskiä kun pääsee muuttamaan oman pihan suojaan porttien taakse! Sinne talolle sitä tänäänkin pitäis pihatöihin mennä, vapaapäivän kunniaksi!

Palataan taas asiaan, testiäkin tulossa piakkoin!

Parrakas Mies

1 kommentti:

  1. Piti tulla sua eilen kuuntelee, mutta Amadeus vissiis k20 :d

    VastaaPoista