sunnuntai 16. elokuuta 2015

...jos kerran sitä eristystöissä käytettävää lasivillaa sahata voi sahalla...

Vaikka jo aiemmin kehuskelin, että muutetaan, niin tänään vasta saimme vuokrasopimuksen virallisesti allekirjoitettua, ja nyt muutto on 100% varmaa. Talolla on paljon tekemistä, vaikka itse talo on hyvässä kunnossa, ja kunnostettu viime vuosien aikana hyvin. Piha on kuitenkin päässyt rehevöitymään, ja kaikenlaista muutakin hommaa sieltä löytyy. Mutta mistäpä omakotitalosta ei.

Olen tässä yrittänyt tutustua vähän terassin tekemiseen... Maanvarainen siitä tulee, joten kummoisia koolauksia ei tarvitse tehdä. Ongelmia aiheuttaa vain se, etten ole koskaan ollut tekemässä terassia, joten myönnettäköön, että semmoinen perusajatuskin sen rakentamisesta puuttuu.
6x8m olisi terassin ala, ja pylväätkin tarvitsisi laittaa. Mutta on tuossa noita tietäviä tuttuja ja sukulaisia, eiköhän sitä jonkinlaisen saa aikaiseksi.
Pohja on tehty aiemmin, mutta sekin on päässyt vähän kukkimaan...
Autokatokseenkin on ovet olemassa, ne ovat vaan kehyksineen pienemmät kuin aukot katoksessa. Eli smyygit tarvisi tehdä sitten niihinkin. Mutta mielenkiintoisia hommia kaikki tyynni. Pitää vaan toivoa että oma akkukone kestää.

Tässä sitä nyt aletaan testaamaan kuinka keskellä se peukku tuota kämmentä näissä kädentaidoissa on... Pistän kyllä rehellistä kuvaa tulemaan, jahka jotain aikaiseksi saan!


Parrakas Mies

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti