maanantai 24. elokuuta 2015

Kivistä hommaa tämä talon asuttaminen!

Ai ai, kun on lihakset kipeenä ja kroppa täynnä aurinkoihottumaa! On painettu sellasta seulanpääkivee talolla rinteeseen joku 2000kg! Kroppa kiukuttelee, mutta hyvännäköstä tulee!

Tässä oltiin vielä alkutekijöissä...

Nyt pitää pitää kiirettä, kun nää aurinkoiset kelit loppuu ihan kohta, ja sateessa ei viittis pihatöitä tehdä. Joten, olen nytkin lähdössä pojan kanssa ennen iltavuoroani talolle hommiin! Saan kaverin auttamaan niin eiköhän me se rinne tänään vielä valmiiksi nykästä. Ja koiralle pitää vielä asentaa juoksuvaijeri, kun laiska ja pihi mies varmistaa aidan sijasta sillä ajoviettisen koiran pihalla pysymisen.

Hyvää viikonalkua! Ja hei, jos joku haluaa viiksivahaa testiin, niin käy huikkaamassa siitä tuolla Parrakkaan Miehen facebookissa, siellä on yksi tilapäivitys aiheesta!


Parrakas Mies

3 kommenttia:

 1. Sulla on huippu blogi! Pakko kysästä että talo mihin muutatte on siis vuokratalo? Ihmettelin kun niin paljon tekemistä eikä yleensä vuokralla olevia saa tuunata. -Janita-

  VastaaPoista
 2. Moikka Janita! Ja kiitos! Kiva jos tykkäät blogista!
  Juu kyllä se on vuokratalo! Vuokranantajan kanssa on sovittu tietyistä hommista mitä pihalla ja talossa tehdään, jotka vaikuttaa sitten alentavasti asumiskustannuksissa.
  Eihän sitä kannattaisikaan vuokralla kauheasti tehdä, mutta tässä tapauksessa se hyödyttää meitä, ja lisää viihtyisyyttä, sekä yleiskuntoa! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Blogia on hauska lukea vaikka en partaa saakkaan kasvatettua. Onneksi. Veikkaan että tämä seikka on isännälle mieleen.
   Anyway hienoa että saitte tuollasen diilin, molemmat hyötyy. Onnea uuteen kotiin! Itse asun myös omakotitalossa ja hommaa piisaa. Mikäs sen mukavampaa :)

   Poista