lauantai 22. elokuuta 2015

TESTISSÄ: Lush Zest Hair Gelly

Tällä kertaa testin alla on ollut Lushin versio hiustenmuotoilutuotteesta. Aiemminhan Parrakkaan Miehen blogissa on käsitelty lähinnä pomadeja, joten onkin kiva vaihtelun vuoksi kokeilla jotain muuta!
Lushin Zest on siis geeli, ja hyvin juokseva sellainen!
Ajatus tuotteeseen on saatu kuulemma punkkareilta, jotka ovat käyttäneet sokerivettä irokeesiensä muotoiluun. Appelsiinimehun sokerin pitäisi tuoda muotoiltavuutta ja tässä on käytetty myös merileväuutetta tuomaan tekstuuria.

Ensimmäisenä kun mustan purkin avaa, huomaa että tämä on todella voimakkaasti appelsiinin tuoksuinen! Ja tuoksu kestää myös hiuksissa pitkään...

Seuraava huomio on, että tämä tavara on todella notkeaa! Tätä on jopa hieman vaikea ottaa kädelle, kun koostumus on niin juokseva. Mutta hetken taistelun jälkeen saan geelin kämmenelle. Sitten hierotaan niin kauan kunnes geelin koostumus on suurinpiirtein kämmenistä hävinnyt. Ja eikun tukkaan.
Tuote leviää hienosti, ja antaa hyvän kiillon. Kovin vahva pito tässä ei mielestäni ole, mutta eipä ainakaan koppuroidu niin kuin teininä käytetyt hiusgeelit! Tämä antaa melko luonnollisen pidon, joten päivän mittaan saa jonkun verran sukia hiusta palaamaan takaisin tarkoitettuun muotoonsa.

Mutta se käry! Se on niin voimakas että sen huomaa kyllä kaikki! Ensimmäisen käyttökerran aikana töihin tullessani työkaverilta tuli vettä silmistä ja tokaisi että sitä on otettu taas jotain uutta testiin...

Onneksi se on kuitenkin appelsiinin tuoksu, eli suhteellisen raikas, koska muuten tätä olisi varmaankin mahdoton käyttää.

Ihan kiva. Mutta tuleekohan tätä käytettyä...

Lushin Zest Lushilta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti