lauantai 8. elokuuta 2015

TESTISSÄ: OAK Beard Oil

Partaöljyjä on monentuoksuisia, ja vaikutuksetkin tuotteiden välillä ovat monesti erilaisia. Asia mihin Parrakas Mies ei ole kuitenkaan testeissään puuttunut, on partaöljypullojen erot, tai oikeastaan kuinka sitä öljyä pullosta kämmenelle annostellaan.
Useassa partaöljypullossa on korkkiin integroitu lasinen pipetti, korkin päässä on kuminen huppu, josta painamalla lasinen putki täyttyy, ja kumista painamalla öljyä annostellaan kämmenelle. Toisissa öljypulloissa on tippalukko, joissa pullo käännetään ympäri ja ravistetaan tai naputellaan pullon pohjasta tipoittain öljyä kämmenelle. Joissain tämä tippalukko puuttuu kokonaan, ja täytyy olla varovainen ettei pullosta holahda liikaa öljyä. OAK on tuonut pulloonsa mielestäni ehdottomasti parhaan annostelutavan, pumppukorkin! Jo pelkästään tuon korkin takia OAKin pullo onkin ensimmäinen valintani, jonka hyllystäni nappaan, kun öljyä partaani valitsen. Ei kierrekorkkeja, ei pullon ravistamista tai naputtamista, muutama painallus kämmenelle, ja se on siinä. Pullo ei ole koskaan tahmea, koska siihen ei enää tule öljyisillä käsillä tartuttua esim. kiertääkseen korkkia kiinni.

OAKin tuotteita olen aiemminkin tässä blogissa testaillut, partasaippuaa sekä partaharjaa. Partasaippua on minulla päivittäisessä käytössä edelleen, ja niin on nykyään myös tämä öljy, aina kun ei ole joku toinen öljy testissä.
OAKin partaöljy on samantuoksuinen kuin heidän saippuansa, lempeä greipin tuoksu leijailee mukavasti nenään kun ensimmäisen kerran pumppaat tätä kämmenelle.
Vaikutukset ovat myös hyvät, öljy pitää kutinan ja hilseen poissa, suoristaa hieman partaa, ja lisää pehmeyttäkin hieman.
OAK myös käyttää luonnollisia hyviä raaka-aineita tämän valmistuksessa, mm. parsakaalin siemenöljyä, jonka on tarkoitus tuoda pehmeyttä partaan sekä viinirypäleen siemenöljyä, joka ravitsee ihoa ja partakarvaa.

Kärkikastiin meni meikäläisellä ensipumppauksella!

Parrakas Mies suosittelee OAKin partaöljyä kaikille parrastansa huolehtiville! Kyllä vain toimii!

OAK Beard Oil Dick Johnsonin verkkokaupasta!

2 kommenttia:

 1. Loistavaa, testasit tätä! Olen miettinyt josko kokeilisin. Eritoten nyt tuo korkki kääntää kelkkaani tuon kokeilemiseen. Tuoksu vähän arveluttava, sitrusmaisuus ei ole itselleni kaikkein mieluisin partaöljyn tuoksu, vaikka muuten pidänkin siitä hajusta.

  Lumberyard edelleen suosikkini partaöljyistä, mutta se pelkkä kierrekorkki ei pidä ja pullo on öljyssä, kuten myös taso sen alla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Älä ymmärrä väärin, sitruksisen kirpeä tämä haju ei todellakaan ole. Pehmeä tuoksu tässä on, en minäkään pidä pistävistä tuoksuista öljyissä, mutta tämä toimii kyllä tuoksunsakin puolesta. Kyllä Lumber Yardin tuoksu on mullekin vielä lemppari, mutta kyllä tätä OAKia käyttää myös ihan mielellään! Eikä tosiaan vähiten ton korkin takia...

   Poista