keskiviikko 5. elokuuta 2015

TESTISSÄ: Prospectors Gold Rush Pomade

Vapaaherra toimitti Amerikan kultaa Parrakkaalle Miehelle tovi sitten testiin, ja nyt sitä on sitten testattu!
Prospectors on amerikkalainen pomadevalmistaja, jonka tarina lähti haasteesta tehdä hyvä vesipohjainen pomade. Erikoisainesosana he käyttävät hamppuöljyä, josta tulee pehmeä vaikutus tukkaan. 

Ja todentotta, tämä antaa yllättävän pehmeän lopputuloksen, ja silti pitoa löytyy. Yleensä näissä vesipohjaisissa pomadeissa jompikumpi puuttuu, jos se on pitävä, se kovettaa hiuksia aikalailla, jos se taas on pehmeä, se ei pidä kovin hyvin. 
Prospectors kuitenkin osaa hommansa! Tämä levittyy iisisti, ja kampautuu helposti tukkaan, ja pitää pitkän päivän!

Tuoksu on miehekäs, mutta hiukan makea. Vitaliksen ja kokiksen sekoitus tulee mieleen. Ehkä tässä tuoksussa myös piilee tuotteen pieni miinus. Tämä nimittäin "käryää". Tuoksu on hallitseva ja tulee varmasti päivän mittaan nenään kerran jos toisenkin. Ja jos et illalla nukkumaan mennessä ole pessyt hiuksiasi, tämä haju alkaa pikkuhiljaa häiritsemään... Eli illalla kamat pois tukasta niin homma ok.  

Prospectorsin Gold Rush on kyllä vesiliukoisten pomadejen sarjassa kova jätkä, pitoa ja pehmeyttä löytyy! Uudelleenmuotoilukin onnistuu kun käyttää hieman vettä uudelleenkampaamisen yhteydessä.

Parrakas Mies suosittelee Prospectorsin Gold Rushia voimakkaampia tuoksuja pelkäämättömille pomadejen ystäville! 

3 kommenttia:

  1. Mitenköhän tämä pomade toimisi vain parran oikomiseen / muotoiluun / muodossa pitämiseen? (pää on kalju)

    VastaaPoista
  2. Niin, onhan sitä pomadea silloin muinoin 50-luvulla tarkoitettukin käytettäväksi hiuksien ja parran muotoiluun. Mutta näissä vesiliukoisissa on sellainen ominaisuus, että ne tahtoo jokainen ainakin hiukan kovettua. Ja se ei ole mielestäni hyvä ominaisuus parralle. Vaseliinipohjaiset pomadet taas ei kovetu, mutta en lähtisi vaseliinipohjaistakaan laittamaan partaan... Se saattaa pysyä siellä aika pitkään... Ja nämähän ei ole ihan silkkaa luonnontuotetta, ja kun partakarva on kuitenkin aika "herkkää", niin mieluummin suosisin partavahoja. Ne antaa luonnollisen pidon ja lähtee pesussa pois jättämättä jäämiä karvoihin. Jos on kovin itsepäisiä partakarvoja, niin anna sille vähän ennen muotoilua märkään partaan fööniä ja kampaa/harjaa, ja perään sitten vahaa ja kampaa. Sillä olen itse saanut edes jotenkin parran asentoon.

    VastaaPoista