sunnuntai 9. elokuuta 2015

Vaihtobassomiehen sunnuntaitervehdys!

Huomenta!
Oli eilen taas hääkeikkaa, tällä kertaa Loimaan suunnilla. Oli tilattu neljä settiä(4x45min.) jota ei olekaan tullut ennen poljettua. Ja kyllähän se aika paljon on. Kolme settiä on tavallinen määrä, ja kaksi settiä on loistava, jos sellaisen pääsee esittämään. 
Mutta tuossa neljässä setissä alkaa korvat puuroutumaan ja muutenkin energiat hiipumaan ennen viimeistä settiä. Olikin aika louhimista viimeistä settiä soitellessa, mutta menihän se, ja pääasia että juhlaväki oli tyytyväistä.
Vaikka kyllähän kunnon tanssibändi vetää kuuttakin settiä illassa jossain tanssilavalla! Mutta se ei ole niin kauheata meuhkaamista, kuin tuo meidän homma...
Yöllä kotiinpäin ajellessa huomasi että se on syksy tosiaan taittumassa päälle, pilkkopimeässä sai mennä ja sumuakin oli noussut tielle paikkapaikoin sakeastikin. Ja katuvalojakaan ei tuolla välillä liikaa ollut, tai ne ei ollut jostain syystä päällä?! No ei tullut peuraa eikä muuta riistaa tielle, sai rauhassa yksin ajella.

Minä olen soittanut muuten ekan hääkeikkani 2006, ja siitä epäsäännöllisen säännöllisesti joka kesä on ollut muutamia keikkoja eri kokoonpanoilla. Ja se on kyllä parhaimmillaan hauskaa puuhaa, ja on kehittänyt laulutaitoa todella paljon, kun ohjelmistossa on monenlaista musaa. Pääasiassa olen keskittynyt pelkkään lauluun kokoonpanoissa, mutta yhden kesän soitin myös kitaraa laulun kyljessä ja tänä vuonna olen sitten soittanut sitä bassoakin. 
Eikä se nyt niin Trio Forrester-hommaa ole, vaikka sitäkin toki välillä :D , mutta kun ei tee tätä ainoana leivänhankkimiskeinona, voi vetää vähän pilke silmäkulmassa koko homman. Ja onhan tässä nähnyt vähän kaikenlaisia häitä, että jos vinkkejä haluat kuulla mikä toimii häissä ja mikä ei, niin tiedän kertoa! :D

Tässä kuussa olis sitten vielä yksi keikka, ja se onkin trubaduuri-hommia, ja täällä kotipitäjässä. 

Hyvää sunnuntaita kaikille, täällä se on ainakin aika raukea!


Parrakas Mies
Settilista mietityttää, oisko 'Metsäkukkia' kuitenkin parempi tohon...? Kuva: T. Rajamäki

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti