sunnuntai 6. syyskuuta 2015

Keikkaa ja muuttoa... Kokoajan roudataan!

Oli eilen hääkeikka taas, ja taisinkin aiemmin jo mainita että luvassa oli vain kaksi settiä, joka oli mahtava homma. Lisäksi aloitus oli kohtuullisen aikaisin, joka ennusti myös aikaisempaa kotiutumista. No siinä on hyvät ja huonot puolensa, niin kuin eilen todistettiin. Positiivistahan on se, ettei tarvitse yötä myöten tuolla ajella, ja puolinukuksissa käännellä rattia viimeisillä voimilla omaan parkkiruutuun. Negatiivista taas se, että aikainen soittoaika meinaa yleensä sitä, että ihmiset juhlapaikalla ei ole vielä niin tanssikunnossa, eli sitä märkää ei ole ehditty repiä vapautumispisteeseen asti, jolloin tanssilattia on melko tyhjillään. Valssi menee vanhoille ihmisille toki läpi, mutta kun toisessa setissäkään ei vielä olla ns. häveliäisyysrajan yli, eikä kravattia ole vielä siirretty otsalle, niin siinä käy sillä tavalla, että kun meikä laulaa täysiä fiiliksissä "PULLAT PYSTYYN, TAIKINA NOUSEE, BEIBI NYT LEIVOTAAN..!!", istuu vanhempi juhlaväki pöydissä katsoen lavalle kuin puhetta oltaisiin pitämässä, ja loput juhlijoista on tuijottamassa samaa takakonttia pihalla.
No, yhtäkaikki, soittaja saa liksan vaikka koko yleisö istuisi samassa takakontissa, mutta syöhän se aina vähän sitä feelinkiä.

Taas ollaan astetta lähempänä muuttoa, viikko vielä niin kirjoitellaan uudesta osoitteesta! Hääräiltiin tänäänkin vähän siellä jotain pientä. On mukava kun saatiin avaimet jo etukäteen, talo kun on tosiaan tyhjillään ollut jo monta viikkoa, niin voi pikkuhiljaa muuttaa tavaroita sisään. Lauantaiksi olen hommannut kuorma-auton, ja silloin kannetaan loput kamat, eli kaikki isoimmat kalusteet mitkä ei tuohon mondeoon mahdu. En muuten suostu enää tekeen omia muuttoja millään muulla kuin kuorma-autolla, se kun on niiiiin paljon helpompaa sellaisella isolla autolla. Auto oven viereen, äijiä kulmista kiinni, ja yhdellä täytöllä mahtuu kaikki kama kyytiin. Sitten toiseen päähän ja tavarat ulos. Se on siinä, aikaa kuluu muutama tunti. Ei tarvitse pakulla sahailla eestaas koko päivää, niitäkin muuttoja on joskus tullut tehtyä... Suosittelen lämpimästi kaikille muuttoaan suunnitteleville. Jollakin varmasti lähipiirissä on C-kortti, joka suostuu kuskiksi tulemaan, jos itsellä ei ole.
Mulla on C-kortti myös, ja lauantaina pitää itse ajaa. Eikä siinä muuten mitään, mutta ei ole tullut hetkeen ajettua pakua isommalla autolla, ja varsinkin täällä vanhan kämpän päässä on vähän ahtaat välit. Vaan eiköhän se osu. Niissä on hyvät peilit, kai se hyvin hoituu...

PM

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti