maanantai 14. syyskuuta 2015

Muutto: DONE!

Hohhoo kun on ollut hässäkkä viikko. Viimeisiä tavaroita pakattiin alkuviikko, ja lauantaina kannettiin kamat sisään. Ja sen jälkeen toki armoton purkaminen ja poraaminen ja naputtaminen, ettei tarvi pahvilaatikkojen ja jätesäkkien keskellä asua. Ja tämä kaikki flunssassa.
Eihän siinä lääkärin kehotuksia kerennyt noudattamaan, "keskity sinä enemmän pakkaamiseen ja työnjohtoon ja jätä raskaampien kantamiset muille..." Jep jep, se olis ollut hauska näky kun kaveri olis raahannut yksin meidän sohvaa autoon ja mä olisin osoittanut että laita tohon. Sehän sitten kostautuu se kipeänä rehkiminen niin, että ei meinaa parantua millään. Nytkin aivan veto pois...
Mutta onpa helpottavaa päästä siitä välitilasta pois, ei tarvi enää stressata muutosta tai pakkamisista, muuttoautoista tai -avusta. Nyt se on enää pelkkää purkamista ja asettumista. 
Piti laittaa koirallekin pihaan vaijeri... Ettei vaan taas mitään sattuis...


Sain sen skootterinkin tänne hoidettua! Ja onhan se pirtee peli! Taittui tuo Tampere-Lempäälä yllättävän noheesti!
Juha Kankkunen vai Kiik Rousbeerg?

Nettiä tänne ei ole saatu vielä toimimaan, mutta toivottavasti saadaan Elisan kanssa homma pelaamaan ja verkko laulamaan mahd pian. Ei tarvi olla sitten tämän mobiiliverkon varassa.

Palataan pian asiaan, nyt pitää mennä taas lepäileen...

PM

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti