maanantai 21. syyskuuta 2015

Partani ei diggaa landesta...

No nyt on stressi!
Partani on nimittäin kokoajan mennyt elottomampaan suuntaan kun uuteen osoitteeseen on muutettu. Täällä on vesi omasta kaivosta, joka on kyllä hyvänmakuista ja raikasta, mutta parta ei ole vielä ilmeisesti tottunut siihen... Se on lässähtänyt ja eloton, ja sojottaa joka suuntaan. Näyttää niin kuin mulla olis auton alle jäänyt mäyrä leuassa kiinni...
Kloorivesi oli ilmeisesti enemmän sen juttu...
Mietin jo sellaista vaihtoehtoa, että pitää leikata lyhyeksi, ja aloittaa uudestaan... Kauheeta...

Onko antaa kokemuksia, kuinka parta on reagoinut veden laadun vaihtumisen myötä? Onko se herännyt takaisin henkiin, vai onko kuolleet haudattava ja kasvatettava uusi kaveri?

Nimim. joku lintu muuttaa kohta tohon mun leukaan!

apua...

9 kommenttia:

 1. Sillä Rahikaisella oli sama vika. Parani kun alkoi käyttämään pesun jälkeen, kosteaan partaan "Argan Oil of Morocco" -öljyä. Saa CDON.COM -ista 100 ml pullossa hintaan noin 16 € ja toimii !! (P.S. niissä kaliissa partaöljyissä on aimo annos Argan öljyä...)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pitää nyt vielä kokeilla jotain noista öljyistä, ja kattoa jos jossain olis eniten sitä argan öljyä! Kiitti vinkistä!

   Poista
 2. Parta Ukko21.9.2015 12.41

  En rupeis vielä ainakaan itse leikkaamaan lyhyeksi. Ootko käyttänyt jotain uutta tuotetta mitä et ole ennen kokeillut? Saattaapi se aiheuttaa. Stressikään ei ole pois suljettu. Sähän sillä skootterillä vedit sinne töihin niin jos tuo sun partasi kurkistaa sieltä kypärän alta niin veikkaisin että kuivuu herkemmin. En usko että noin lyhyessä ajassa tuo erilainen vesi siihen vaikuttaisi, varsinkin jos on ihan hyvänlaatusta vettä. Täytyy kyllä myöntää että ei omaan silmään tuo parta kauhean "epäterveeltä" näytä mutta etköhän itse tunne partasi paremmin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Parta Ukko kommentista! Erittäin hyviä pointteja!
   Kyllä tulee tosiaan testattua uusiakin, mutta tämä ei selkeästi ole tullut yhdestä aineesta, olen nimittäin käyttänyt kuitenkin vanhoja tuttujakin. Stressi se tosin voi kyllä olla, mietin nimittäin tuossa ihan samaa... Epäilen että skootterilla en ole ehtinyt vielä niin paljoa ajamaan, että se voisi olla syynä, mutta täysin kelpo pointti olisi muuten sekin! Hyvä jos ei näytä, tuntuu ja näyttää omaan silmään vailtettavasti pahasti.
   Ehkä en vielä ajele pois, koitan sitä välttää viimeiseen asti...

   Poista
 3. Osta kaupasta klooria ja lisää sitä suihkun jälkeen laimennettuna partaan? :D

  VastaaPoista
 4. Kaupungissa vesijohtovesi maalla kaivovesi...
  Ainakin osa (jos ei kaikki talousvesi) tehdään tampereella pintavedestä.
  Kaivovedessä on enemmän suoloja ja kalkkia. Klooria on niin vähän vesijohtovedessä että ei ole se.
  Suurin osa Tampereen vesijohtovedestä on pehmeää (= 4 dH tai 0,72 mmol/l) kaivovesi taas ei ole niin pehmeää.

  VastaaPoista
 5. kerran viikossa hoitoainetta ja parin päivän välein 2 tippaa öljyä hyvin levitettynä pelastaa kaiken

  VastaaPoista
 6. Näistä kahdesta arganöljyä nimen perusteella ilmeisen runsaasti sisältävästä Benjamin Barberin partaöljystä olen kovasti tykännyt: Lime Pepper Argan Oil ja Black Oak Argan Oil.

  VastaaPoista