keskiviikko 2. syyskuuta 2015

TESTISSÄ: Dr K Soap Company Beard BalmParrakkaan Miehen testissä on ollut aiemmin Dr K:n partaöljy, joka oli kyllä miellyttävä kokemus! Parta jopa tuuheutui tämän aineen käsittelyssä! Nyt olikin kovat odotukset kun sain tätä heidän vahaa käsiinsä!
Tuoksu on sama tuttu piparminttu kuin öljyssäkin, ja vaikka en öljyn kanssa ollutkaan ihan niin innoissani sen tuoksusta, olen sittemmin alkanut jopa pitämään siitä! 
Dr K:n vaha tulee suorakaiteen muotoisessa peltisessä sardiinipurkissa, jossa tavaraa on 50g verran, eli ihan riittävästi. Tuote on suhteellisen pehmeää tavaraa, joten ihan kevyesti pyyhkimällä saa tavaran lapaan. Tämä on sellaista rakeista koostumukseltaan, kuin esim. FFV:n vaha oli. Kevyt lämmitys kämmenissä riittää, kun tuote on jo levitettävissä, ja sitten parran suuntaan. 
Partaan leviää raikas piparmintun tuoksu, mukava kiilto, ja jonkunverran muotoiltavuutta. Tämä kun on kevyempi vaha, on tässä myös kevyempi muotoiltavuus. Mutta kuten jo aiemmin olen todennut, ei sen tarvitse karhunkieleksi partaa muuttaakaan, eli kevyt pito on ihan riittävä. Tavoitehan on saada vain parta ns. nättiin pakettiin, ettei se sojota kaikkiin ilmansuuntiin.


Voidaan sanoa, että Dr. K:n partavaha jatkaa samaa loistavaa linjaa kuin heidän partaöljynsäkin, lunastaa ostoslistalta ja kylpyhuoneen hyllystä tilan täysin kirkkain silmin! Parta on tämän käsittelyssä raikkaan tuoksuinen, eloisa ja muotoiltu!
Jos jotain miinusta, niin kuitenkin asteen verran kovempaa saisi olla minun makuuni vaha, mutta balsami-nimellä taittuu mukiinmenevästi.

Parrakas Mies suosittelee Dr K Soap Companyn partavahaa!

Dr K Soap Company Beard Balm Dick Johnsonin verkkokaupasta!

3 kommenttia:

 1. Moi! Onko kokemuksia missä vahassa olisi reilummin pitoa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moi! Ainoastaan (toistaiseksi) huhupuheena olen kuullut, että OAKin uudet partavahat, ja erityisesti heidän Beard Hold on reilummalla pidolla varustettua. Muutenhan nuo vahat ovat aika luonnollisen pidon antavia.

   Poista
  2. bearfacen vahassa on melko tiukka pito

   Poista