tiistai 20. lokakuuta 2015

Miesten Blogit-lehti on nyt julkaistu!

"NYT LEHTIPISTEISSÄ KAUTTA MAAN! Miesten blogit on upea uutuusjulkaisu ajassa elävälle tavalliselle miehelle.
Ainoana suomalaisena lajissaan komeileva Miesten blogit on toteutettu täysin miesten näkökulmasta, miesten itsensä tekemänä.
Miesten blogit on visuaalisesti upea ja rennon humoristinenkin julkaisu, joka avaa miesten maailmaa myös naislukijoille! Tästä puhutaan vielä! Hae omasi pois jo tänään!"

Minulta kysyttiin syyskuun alussa halukkuuttani kirjoittaa blogini esittely ja pieni kirjoitus uuteen miesten blogeja esittelevään lehteen. Ja mielellänihän minä tätä blogiani esittelen!

Ja ne laittaa näköjään rumiakin miehiä joskus kanteen! Valitettavasti minun juttuun tai blogiin viittaava teksti puuttuu kannesta, mutta löytyy sitä neljä sivua sieltä lehden uumenista. 

Hienoa olla mukana tällaisessakin projektissa! Katsotaan mitä kaikkea muuta tämä blogin kirjoittaminen vielä tuo tullessaan!


A-J/Parrakas Mies

2 kommenttia:

 1. Työviikko reissun päällä ja väsynyt 27v. myyntimies tarvitsi kahvia. Joten pistäydyin bensa-asemalla hakemaan kupposen.Lehtihyllyn ohi mennessäni huomioni kiinnittyi Miesten Blogit-lehteen ja sen komeaan ulkoasuun; miehekäs mies, raflaavat otsikot ja tiukkoja pointteja. Lehdenkansi oli kuin omasta elämästäni. Nopea vilkaisu sisältöön, tosin ostopäätös oli jo tehty enkä halunnut pilata itseltäni lukemisen iloa etukäteen.

  Hotelliin päästyäni kaivoin lehden laukusta ja ajattelin alkaa imemään tietoa itseeni. Avasin ensimmäisen artikkelin (vai pitäisikö sanoa blogin?) olin järkyttynyt. Tässä täytyy siis tietää että hyppäsin pukuvinkkejä antavan kaverin yli. Hartiani ovat kuin voimannostajalla, joten en pukuani samasta paikasta kuitenkaan voi hankkia.
  Mutta palataan ensimmäiseen lukemaani artikkeliin.Tyylivinkkejä jakaa 19v. juuri lukiosta valmistunut naiselta näyttävä poika, ei tiukkaa myyntityötä tekevä sanavalmis mies tai puita työkseen järsivä metsuri. Sisältö siis lyö kasvoille heti ensitöikseen. Vilkaisen uudelleen lehden kantta ja totean sen valehtelevan suoraan päin naamaa.
  Voin luvata että lehteä ei lue kukaan bloggaajan veroinen massateini (kyllä massateini. Ai minkä takia? Näyttää tytöltä, ei koskaan käynyt salilla ja harrastaa valokuvausta.) vaan ne hankkivat tyylinsä muualta; Facebookista muilta massateineiltä.
  Tässä vaiheessa avaudun ensimmäisen kerran kavereilleni (naispuoleisille, luulin tämän olevan Cosmo miehille) kuinka huijattu olo tulikaan. Mutta päätän jatkaa, illan lätkämatsissa kun on erätauko jälleen käynnissä.
  Seuraavaksi on #tyylit.fi-blogin tutustuminen edessä. Jälleen kysyn minkä takia? Kolmesta ensimmäisestä blogista kaksi kertoo miten pukeutua pörssimeklariksi. Ei ei ja ei. Me jotka näin pukeudutaan töiden vuoksi emme todellakaan pukeudu näin vapaa-ajalla. Nyt meni motivaatio edes tutkia lehteä edemmäksi. Tiedän että kyseessä on ensimmäinen numero ja että "tavallisille miehille" annettiin vapaat kädet koota blogi julkaistavaksi. Ainoa asia mikä alkukirjoituksesta oli totta on vapaat kädet. Muu on roskaa. Kolmella ensimmäisellä bloggaajalla ei ole mitään tekemistä tavallisen miehen kanssa. Näiden kolmen pitäisi esiintyä jossain aivan muualla kuin parralla ja laatunaisilla mainostettavassa lehdessä. Jos kaipaatte kuvia tai profiileitä tavallisista miehistä, jotka voivat mielellään vinkkejä ottaa vastaan, niin voin lähettää teille heti omat ja kavereideni tiedot kuvineen.

  Ostin lehteänne siksi kolme kappaletta että voin pikkujouluaikaan antaa lahjaksi kavereilleni pari. Nyt 20 minuuttia elämästäni lehteenne käyttäneenä voitte olla varmoja etten sitä tee, vaan jätän ne vaikka unisex-kampaamoihin. Missä kampaamossa käyvät naiset voivat ottaa ideoita poikaystäviensä kanssa unisex-vaatteista joita voita yhteiseen vaatehyllyynsä ostaa.

  Todella pettynyt-88.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moro Julma-Herkku a.k.a Todella pettynyt-88! Olet ymmärtänyt jotain nyt väärin... Minä ja blogini liitytään tähän lehteen 4:n sivun verran, heti niiden parin kolmen sinut pettäneen jutun jälkeen tulee meikäläisen kirjoitus jossa höpisen vähän omasta blogistani ja parranhoidosta. Ja juu, minun naaman ovat kanteen laittaneet, mutta unohtaneet pistää otsikkoa siihen kanteen mikä viittaisi blogiini tai kirjoitukseeni... Eli en ole vastuussa lehden sisällöstä kuin tosiaan sen neljän sivun verran. Mutta jos vielä jossain vaiheessa jatkat kyseisen lehden lukemista, ja satut vielä lukemaan sen mun jutun, niin siitä otan mielelläni palautetta vastaan! Muuten kehoitan sinua osoittamaan kritiikin muualle, esim. tämän Miesten Blogit-lehden virallisille Facebook-sivuille, johon linkki löytyy tuosta minun tekstistä, jonka kommenttikenttään palautteesi nyt jätit.
   Hyviä myyntejå!
   T: A-J/Parrakas Mies-blogi

   Poista