sunnuntai 18. lokakuuta 2015

Partaöljyjen asialla ja naamaa lehteen!

Mitä, taas on sunnuntai?! Miten nämä viikot menee tällasella vauhdilla?!

No, sain muutaman asian tällä viikolla hoidettuakin, kun oli pari vapaapäivää. Mm. se perkeleen hakeprojekti jonka kimpussa on tuolla pihalla oltu monet kerrat, on nyt saatu valmiiksi. Eli kuorma-autolasti on selätetty! Arjen jännittäviä haasteita...

Partaprojektienkin parissa on pyöritty tällä viikolla, ja sehän on enemmän kuin suotavaa! Ottivat tamperelaisessa vaateliikkeessä Bronxissa myyntiin partatuotteita, ja minä sain kunnian käydä vähän kertomassa niistä heille. Puhuttiin vähän miksi ja miten niitä käytetään, ja miksi jonkun kannattaisi sellaisia ostaa. Minusta erittäin hienoa että näistä tuotteista ollaan kiinnostuneita ja että yrittäjät uskaltaa ottaa näitä myyntiin! Saadaan hyödyllisiä tuotteita useamman ihmisen tietoisuuteen ja käsien ulottuville! Käykäähän kurkkaamassa jos kyseisen liikkeen ohi kävelette!

Lauantaina sain tehtävän yhteistyökumppaniltani Dick Johnsonilta käydä vähän kertomassa heidän tuotteistaan ja toiminnastaan Bearded Villains Finlandin kokouksessa Tampereella. Käytiin myös vähän läpi parranhoitotuotteiden käyttöä ja hyötyjä heidän kanssaan. Ja oli miellyttävä käynti! Tupa oli täynnä toinen toistaan suurempia partoja ja jämäkämpiä kädenpuristuksia. Erittäin mukavia miehiä koko joukko, ja kuinkas muutenkaan!

Bearded Villains Finlandin toiminnasta voisin kirjoitella jossain vaiheessa vähän laajemminkin tänne blogiin, jos saan jonkun kerholaisen heidän toimintaansa vähän kommentoimaan. Eilen heillä oli historiansa ensimmäinen virallinen kokous, jonka johdosta heillä oli ohjelmaa paljon, enkä viitsinyt kauheasti alkaa siinä kyselemään arvoja, mutta sen olen tuosta kerhosta ymmärtänyt, että sen voi tiivistää ajatukseen "parrakkaat miehet hyvällä asialla".
Bearded Villains Finlandin kokouksessa oli komeeta äijää!

Ensi viikon tiistaina(20.10.15) ilmestyy 'Miesten Blogit'-niminen lehti, joka esittelee nimensä mukaisesti erilaisia miesten blogeja. Minuakin kysyttiin mukaan kirjoittamaan esittely omasta blogistani, ja mielellänihän minä tätä esittelen! Eli neljä sivua lehdestä on mun! Ja olen antanut itseni ymmärtää että myös lehden kannessa olisi tuttu naama... Tämän pitäisi tulla laajalla levikillä kaikkiin lehtipisteisiin. Jos bongaat kyseistä lehteä niin vinkkaa meikäläiselle, olisi mielenkiintoista kuulla missä kaikkialla tämä on saatavilla!

Palataan taas!

A-J/Parrakas Mies

1 kommentti: