perjantai 16. lokakuuta 2015

TESTISSÄ: Brazil's Lion Tamers Beard Oil Citrus

Razor Masterin valikoimasta tämän viikon testiin päätyi ruotsalaisen Brazil'sin öljy!
Olen kokeillut Brazil'silta aiemminkin öljyjä, humalan kanssa pelehtivää ja sahanpuruilta tuoksuvaa. Näistä ei valitettavasti ole jäänyt jälkikasvulle kauheasti kertomista.
Brazil'sin citrus-öljy jatkaa rumasti sanottuna samalla tasapaksulla linjalla kuin edellinen testattu sawdust, vaikutukset ovat osastoa "perus". Kutina pysyy poissa, eikä parta hilseile, mutta mitään ihmevaikutuksia tämä ei saa aikaan.
Ja tiedetään, tuohan se partaöljyn pohjimmainen tarkoitus onkin, mutta jotenkin sitä odottaa kuitenkin aina löytävänsä jonkun "wau, tämähän on ihan mieletöntä kamaa!"-öljyn, ja silloin tällainen tavallisiin tuloksiin yltävä menee kategoriaan "perus".
Kuitenkin öljyt, joita tässä on käytetty, ovat hyviä. Argan-öljy, jojoba-öljy, avokaado-öljy ja aprikoosi-öljy kuulostavat kaikki partaa helliviltä. Ja helliihän ne, ne ei vaan kummoisesti nostata sitä partaa.
Pullo on 30ml ja korkki on tippalukollinen. Tippalukko on osastoa "ravista ravista!!", eli jumppa edessä kun öljyä kämmenelle halajaa...

Nimi jo antaakin hieman osviittaa tuoksusta, ja kyllä, tämä onkin hyvin sitruksinen tuoksu. Todella raikas, ja vaikka pidänkin metsäisistä tuoksuista itse öljyissä, on tämä mukavaa vaihtelua raikkaudessaan! Parta tuoksuu raikkaalta, ainakin hetken aikaa. Pitkään tämä tuoksu ei kuitenkaan parrassa säily, eli mietoa on. 

Brazil'sin leijonankesyttäjän sitruksen valtti onkin siis raikkaudessaan, jos haluaa "perustyöjuhdan" hyllyynsä kirpeällä otteella, on tämä kokeilemisen arvoinen. Muuten asian ajaa varmaan moni muukin öljy...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti