torstai 1. lokakuuta 2015

TESTISSÄ: Golden Beards Arctic partaöljy

Johnsonin Dick antoi minulle vähän aikaa sitten ystävällisesti testiin Golden Beardsin tuotteita, öljyjä ja yhden partavahankin, ja ensimmäisen öljyn olen nyt saanut testattua!
Golden Beards on tanskalainen partatuotteita käsin valmistava yritys, joka tarjoaa tällä hetkellä tuotteitaan kolmessa eri tuoksussa, ja tänään vuorossa on "Arctic".

Arctic tulee lasipipetillä varustetussa 30ml pullossa, ja pohjautuu jojoba- ja argan-öljyyn. Mukana tuoksua ja raikkautta on antamassa laventeli, appelsiini ja piparminttu. Näistä kuitenkin piparminttu on se hallitsevin tuoksu.

Lähdin testaamaan kolmesta Golden Beardsin tuoksusta tätä oikeastaan sitä kautta ensimmäisenä, kun kirjoitin blogiini partani heikosta kunnosta, ja kyselin lukijoilta vähän vinkkejä. Joku sieltä heitti kommenttikenttään argan-öljyn, että siitä voisi olla apua. Kääntelin sitten hyllystäni löytyviä öljyjä, ja tämä oli sellainen missä sitä oli selkeästi, ilman montaa muuta aines-osaa.

Ja kyllä, eheyttihän se sitä partaa siitä maantieraadosta vähän tuuheammaksi! Viikon verran joka päivä suihkun jälkeen tätä öljyä levitettyäni rupesi parta selkeästi olemaan taas tuuheampi ja virkeämpi!
Tuoksu on tosiaan piparminttuvoittoinen. Johonkin toiseen tuoksuun tämä levitettäessä hieman taittuu, mutta en saa selvää mikä se on. Joka tapauksessa raikas tuoksu tästä jää partaan!

Pehmeyttä tämä lisää vain vähän, joten se tehdään edelleen siis hoitoaineella.

Mutta täytyy sanoa, että kyllä ne tanskalaiset osaa tehdä muutakin kuin legoja, tämä oli minun mieleeni!

Parrakas Mies suosittelee tätä kaikille joiden mieleen ovat raikkaamman tuoksuiset öljyt!

 Golden Beards Arctic partaöljy Dick Johnsonin verkkokaupasta!

1 kommentti:

  1. Tämä on kyllä mukavan tuntuinen ja hajuinen öljy. Tuo mainitsemasi toinen tuksu levitettäessä jää itsellenikin hieman arvoitukseksi. Tuli mieleen ensimmäiseksi navetan pihapiiri (älkää kysykö miksi). Ei siis kuvauksen negatiivisessa sävyssä, vaan jokin siinä johdatti lapsuuden mielikuviin sukulaisten maatilalta. Tämä toinen tuoksu ei jää kuitenkaan pyörimään nenään, vaan päällimmäisenä tulee piparmintun raikkaus. Ehdottomasti joka sentin arvoinen tuote.

    VastaaPoista