torstai 29. lokakuuta 2015

TESTISSÄ: Menrock viiksivaha

Tänään testissä on Menrockin viiksivaha, jonka minun puolestani on ystävällisesti testannut Vastahanka.fi-blogisti santelipuu-yliherkkyyteni takia. Tämä on toinen "vierailija-testaus", aiemman kirjoitti Juho, samasta syystä.
Pidemmittä puheitta, Vastahangan testi olkaa hyvä!

Vaikken viiksiä varsinaisesti muotoilekaan (paitsi vaimoa ärsyttääkseni joskus leikin Salvador Dalia) niin vahaa täytyy käyttää päivittäin käytännön syistä. Syöminen ja hampaiden pesu kun ei muuten yksinkertaisesti onnistu ilman kaameata sotkua. Muutamia erilaisia vahoja on tullut testattua ja tämä Menrockin tuote on näistä ehdottomasti tahmaisin ja pitävin. Rakenne on aika erikoinen, tökötti ei tunnu sormien välissä juuri pehmenevän mutta leviää kuitenkin hämmästyttävän helposti ja sitoo irtokarvat todella hyvin. Ehkä parhaiten kokeilemistani vahoista. Käyttö vaati alkuun hiukan totuttelua rakenteensa vuoksi mutta tämä todella toimii eikä jätä mitään irtoklönttejä kuten jotkut paksummat vahat tuppaavat tekemään. Kokeilin tukankuivaajalla lämmitellä purkkia ja se helpotti jonkun verran mutta pienellä treenillä tämä toimii ilman lämmittelyjäkin.
Hyvin pienellä nokareella saa jo siistittyä ylähuulensa ja isommilla määrillä muotoilee millaiset handlebarit hyvänsä. Tuoksu on ainoa syy miksei tämä ole minulla aivan päivittäisessä käytössä. Se on nimittäin VOIMAKAS. Periaatteessa ihan hyvä santelipuun tuoksu mutta tämä haisee metrien päähän eikä hälvene koko päivänä. Hajusteherkille en suosittele, mutta mikäli vastaava tuote löytyisi hajuttomana tai miedommalla tuoksulla, tämä saisi ainakin kasi puolikkaan kouluasteikolla. Tällaisenaankin suositeltava ostos mikäli santelin tuoksusta pitää.


 Menrock viiksivaha Vapaaherran verkkokaupasta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti