torstai 12. marraskuuta 2015

Kampille pisteet!

Niin kuin edellisessä postauksessa mainitsin, oli minulla keskiviikkona vähän erilainen työpäivä. Kävin nimittäin Helsingissä esittelemässä Mr. Bear Familyn partatuotteita!
Ensimmäisenä täytyy tunnustaa maalaisuutensa. Minulle oli ilmoitettu etukäteen että Kampin Ruohonjuuressa on esittely. Ei tullut pieneen mieleenkään, että Kamppi olisi joku muu kuin se ostoskeskus. Sitten kun kaveri hyppäsi jousille vähän ennen määränpäätä, se kysyi että "missäpäin Kamppia se liike on?" Olin ihmeissäni että en minä tiedä, kyllä se sieltä opasteista löytyy... Sitten se meinasi että me ollaan jo Kampissa, kun ajeltiin siinä ja mietittiin että minne laitetaan auto parkkiin, tajusin, että jaaaaaa, se Kamppi on kaupunginosa! No, olin jo siinä vaiheessa auttamattomasti myöhässä, ja tehtiin diili, että minä hyppään autosta pois, ja kaverit lähtee parkkeeraamaan autoani, ja minä lähden navigaattorilla kävellen suunnistamaan oikeaan paikkaan. No osoite mikä liikkeelle netistä löytyy, vei minut Alkoon. Ajattelin että eihän tästä nyt tule mitään, maalainen kaupungissa. Mutta lopulta paikka löytyi. Eikä kovin kaukaa siitä Kamppikeskuksesta missä sen luulin alunperin olevan...

Esittelypäivä itsessään oli mielenkiintoinen ja opettavainen. Ruohonjuuren asiakaskunta koostuu vahvasti suuremmalla prosentilla naisista kuin miehistä, ainakin keskiviikkopäiväisen otannan mukaan. Tarjoa siinä nyt luontevasti partaöljyä völjyyn. No, pikkuhiljaa homma alkoi luistamaan, ja asiakkaiden kanssa pääsi vähän enemmän jutulle mistä on kyse. Ja aika kivasti ihmiset jo tiesikin partaöljyn olemassaolosta! Partavahat oli sitten vähän tuntemattomampaa tavaraa, mutta oli kiva päästä kertomaan ihmisille niistäkin! 
Kampin Ruohonjuuren työntekijät olivat mukavia, ja ilmapiiri tehdä siellä töitä oli hieno! Pöytäkin oli tehty mahtavasti valmiiksi, käykää paikalliset katsastamassa, Mr. Bear Familyn tuotteet on siellä upeasti esillä! Niin, ja tämän kuukauden -10% alennuksessa!Ylihuomenna sitten lähtö Oulua kohti! Siitä raporttia myöhemmin!

Palataan!

PM 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti