keskiviikko 4. marraskuuta 2015

TESTISSÄ: Beardbrand Lumber Yard viiksivaha

No niin! Movember on täällä! Pannut on täällä! Kohta monien huulilla(hehe, tajusikko...) on ajatus, että onpas nämä epäkäytännölliset, harjaavat kaiken mitä suuhun laitetaan... Vaan eipä harjaa kauaa, koska viiksivaha!

Ja tänään meillä on testissä Beardbrandin, tuon amerikkalaisen huippubrändin tuote, Lumber Yard-viiksivaha! Beardbrandin Lumber Yard-partaöljyhän on yksi suosituimpia partaöljyjä täällä Suomessa, ainakin Dick Johnson on kertonut että sitä menee heillä öljyistä selkeästi eniten. Ja eniten myös minun blogissani luetaan sen öljyn testi-kirjoitusta. Mutta nyt siis samantuoksuisen viiksivahan kimppuun!

Vahan ainesosaluettelo on yksinkertainen: mehiläisvaha, lanoliini ja jojobaöljy. Ei myrkkyjä tai muuta epäilyttävää.

Itse vaha on todella näppärästi pakattu huulirasvaa muistuttavaan muovituubiin, ja toimii siis samalla tavalla kuin useimmat huulirasvat, pohjasta kiertämällä saat tätä tavaraa lisää esille.
Annostelu on siis helppoa, raota vähän tavaraa tuubista, ja pyyhkäise peukalon kynnellä pieni määrä vahaa kynnelle, ja hiero etusormilla notkeaksi. Sitten levitys viiksiin, nopea käsien pesu, ja viiksien muotoilu. Kammalla saat viikset muotoiltua sivuille, ja peukalolla ja etusormella saat tehtyä minkälaiset kiehkurat vaan.
Tai no, tällä tavaralla ei kuitenkaan ihan minkälaiset... Tämä on pidoltaan 'keskivahva', joten soveltuu astetta maltillisempien viiksien muotoiluun. Minulle täysin riittävä, mutta esim. Juhana Helmenkalastaja saattaa tarvita jotain stydimpää...
Tuoksuhan tässä on lähellä minun sydäntäni. Metsäinen puunhakkuuaukea... Ah... Mehän ollaan kuitenkin kaikki partanaamat metsuriseksuaaleja(???!!!), niin meille sopii tällainen metsätuoksu...
Joka tapauksessa, tuoksu on melko pitkäkestoinen, mutta ei hyökkäävä. Nenän alla se kuitenkin koko päivän nököttää, joten hajuherkimmille suosittelen hajutonta viiksivahaa. Mutta niille, jotka pitivät esim. tästä heidän öljystään, on viiksivaha oiva valinta!
Pitoa voi halutessaan parannella päivän mittaan, ja mikäs sitä on parannellessa, kun tuubin voi sujauttaa kotoa lähtiessä housun taskuun, ja väliajoin lisäillä.

Yhteenvetona voidaan sanoa, että maltillisiin ja tuoksua janoaviin viiksiin Beardbrandin Lumber Yard-viiksivaha on passeli! Kunnon Dali-puikkoihin saatat haluta vahvempaa kamaa.

 Beardbrand Lumber Yard viiksivaha Dick Johnsonin verkkokaupasta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti