perjantai 13. marraskuuta 2015

TESTISSÄ: The Handmade Soap Company Viiksivaha

No niin, Movember kulkee, ja on marraskuun toisen viiksivahatestin aika!
Tällä kertaa käsittelyssä on irlantilaisen The Handmade Soap Companyn viiksivaha.

The Handmade Soap Company on perustettu irlantilaisen pariskunnan toimesta vuonna 2009, ja se valmistaa käsintehtyä 100% luonnonkosmetiikkaa. Valikoimaa heiltä löytyy käsivoiteista kylpysuoloihin ja huulirasvoihin.

Heidän viiksivahansa olikin mielenkiintoinen tuttavuus. Heti kun purkista vahaa sormiin pyyhkäisee, huomaa, että koostumus ei todellakaan ole perinteisen jämäkkä. Tämä on vain hiukan käsirasvaa tiukempaa tavaraa. Tässä ei siis todellakaan tarvita esim. hiustenkuivaajaa vahaa notkeuttamaan.

Pohjana tässä on mehiläisvaha, ja heti järjestyksessään toisena ainesosana löytyy risiiniöljy... Ei kannata siis huulia kovin nuolla, ettei tule kiire vessaan. Hehheh. Hehhehhee.

Levittäminen on toki helppoa koostumuksen ollessa notkeaa. Sormin muotoilu riittää.
Mutta tuoksu tuo mieleen hammastahnan. Tämä on hyvin menthoolimaisen raikas tuoksultaan. Voisin kuvitella että jos on flunssa, niin tämä saattaa jopa vähän avata tukkoista nenää... Plussa vai miinus, mielipidekysymys. Mutta perinteisiin viiksivahoihin tottuneena vähintään erikoinen tuoksu.

Pito on hyvin kevyt. Tällä saa kyllä luonnollisen muotoilun aikaiseksi, mutta lisääminen on suotavaa kesken päivän, jos haluaa viikset pitää siinä asennossa mihin ne aamulla muotoili. The Handmade Soap Company antaa vinkin, että hiustenkuivaajalla muotoilun perään puhaltelemalla saa vähän jämäkämmän pidon.

Pidän siitä, että tämä on luonnollista tavaraa. Se pärjää siis siinä mielessä muillekin tämän hetken suosituimmille tuotteille, ei tarvitse miettiä mitä myrkkyä sitä itseensä levittelee. Tämän tuoksu ei kuitenkaan ole minun juttuni, ja pito saisi olla astetta parempi. Levittämisen helppoudesta kuitenkin plussaa!The Handmade Soap Company Viiksivaha Vapaaherran verkkokaupasta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti