keskiviikko 16. joulukuuta 2015

LOPETA SE VINKUMINEN TYHMÄ SOMETTAJA!

Tämä nykyinen sosiaalinen media on mahdollistanut ärsyttävän ilmiön, nimittäin VINKUMISEN! Kun ennen vanhaan joku otti päähän tai ärsytti, mutisit siitä itseksesi tai sanoit kaverillesi. Se oli tosi kivaa, meidän muiden ei tarvinnut tietää siitä välttämättä mitään. Nykyään vinkuminen on tuotu osaksi kaikenlaista keskustelua, ja kuvitellaan että SINUN VINKUMINEN kiinnostaisi yhtään ketään.
Joku hehkuttaa facebookissa tulevaa Star Wars-elokuvaa. Toinen kommentoi "piti mennä katsomaan, mutta alkaa ärsyttää tämä ylenpalttinen hehkuttaminen..." JAA! ÄLÄ VINGU!
Kun yritys mainostaa Facebookissa aktiivisesti omaa tuotettaan, jotta se saisi lisää asiakkaita ja pysyisi elossa, niin joku kommentoi "En taida tilata enää kun teidän mainos näkyy kokoajan mun facebook-seinällä..." JAA! ÄLÄ TILAA! ÄLÄKÄ VINGU!
Onkohan muissa maissa kuin Suomessa tällainen meininki? Jos ei muuta asiaa ole, niin ainakin pitää ilmoittaa muille mikä itseä ärsyttää. Ja juu, epäkohtiin voidaan puuttua, vääryyksiin ja valheisiin, mutta sellainen oman turhanpäiväisen ja mitättömän mielipiteensä julkituominen on raivostuttavaa! Ja kun se valittaminen rajoittuisi sinne omalle seinälle ja omiin päivityksiin, silloin sen kiukuttelijan voi piilottaa kokonaan, mutta kun se pitää käydä ilmoittamassa toisten päivityksiin ja kirjoituksiin! Mikä saa vinkujan kuvittelemaan, että me haluamme kuulla että sitä vituttaa juuri se sun juttusi?! EI ME HALUTA! ÄLÄ VINGU!
Toinen ongelma on se, että ihmiset, joiden nokkeluus ja järjenkäyttö riittää erottamaan suurinpiirtein vain sen, että toisen naama on eri värinen kuin toisen, pääsee nyt kertomaan omia viisauksiaan koko kansan nähtäville! Se kertoo lujaan ääneen caps lockeilla että "MEILLE EI TARVI TÄNNE TULLA KUN MEILLÄ JUOPOTKAAN EI VIELÄ SAA TARPEEKSI LEIPÄÄ JA KAIKKI ULKOMAALAISET ON VIHOLLISIA!111! RAJAT KIINNI, KAUPAT KIINNI, PUHELIN KIINNI, OVET KIINNI, KANSI KIINNI!!" Turpa kiinni! Olen avoin esim. tälle viitatulle kriittiselle maahanmuuttokeskustelulle, mutta vain, jos argumentit ja pointit on edes vähän järkiperäisiä tai perusteltuja!

VINKUMIS- JA ELÄMÄM KOULU-LUKKO FACEBOOKKIIN JA MUIHIN JULKISIIN PALSTOIHIN!-A-J

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti