sunnuntai 13. joulukuuta 2015

Naamanmuotoilun ja keikan onnistumisesta, eli viikonloppukuulumisia!

Huomentapäivää!

Viikonloppu on jo taittumassa arkistoon, mutta onhan meillä vielä sunnuntai.

Perjantain pikkujoulukeikka meni oikein hyvin. Etukäteen musiikki jota haluttiin soitettavan, oli vähän epäselvää, ja "laidasta laitaan" oli se millä sinne sitten oltiin valmistauduttu menemään. No, vauhdikkaampi meininki siellä jo oli kuin mitä meidän eka setti meinasi tarjota, mutta yritettiin vähän elää sen meiningin mukana, ja onnistuttiin toteuttamaan ihan hyvät bileet!
Olen nykyään aina autolla, mutta kun noissa reissuissa tahtoo mennä kuitenkin aika myöhään, ja kun minun unenlaatu ei ole kummoinen ollut moneen kuukauteen, oli olo lauantai-aamuna kuin olisi tullut sittenkin taksilla. Suurin toiveeni olisikin nyt tällä sairauslomalla, että saisi kunnolla nukuttua, eikä väsyttäisi KOKOAJAN....

Lauantaina olikin mukava tilanne, kun poika lähti mummulle yökyläilemään, ja me päästiin rouvan kanssa kaupungille syömään. Tosin jossain vaiheessa tuli mieleen, että tosiaan, sehän on pikkujoulukausi, että pääseekö sitä mihinkään edes sisään, mutta ei tarvinnut kuin yhdeltä ovelta kääntyä mahdottoman jonon takia pois, seuraavassa onnisti jo nopeasti.

Käytiin myös katsomassa Keskustorilla Joulutorin tarjontaa. Kaikenlaista makkarasta puukauhaanhan siellä oli tarjolla. Ainut mikä puuttui oli lumi. Muutenhan siellä on aika hyvä tunnelma, varsinkin kun pimeän aikaan menee.Mutta näköjään se lumi tuli tänään taas. Ainakin Lempäälässä on maa valkoisena. Ei tuolla nyt vielä lumilingolle töitä ole, mutta alkuhan se on tuokin! Kyllä niin masentaa se harmaa ja vesisade.
Jos nyt ainakin jouluaatto olisi valkoinen täälläkin, niin olisin tyytyväinen.

Mulla on ollut taas partakriisi, kun ei ole meinannut leuka asettua mitenkään, mutta trimmasin sitä itse oikein reilusti, ja annoin sille tehokuurin taas arganöljyistä partaöljyä, niin alan olemaan jo helpotuksen puolella. Vaikka parrakkaana olo onkin kivaa, niin ei viitsisi ihan minkälaista tuppoa vaan leuassa roikotella...

Hyvää sunnuntain jatkoa kaikille! Lisää kahvia...

A-J
Vaikka viikset onkin huulirajan alapuolella, on ne kuitenkin luonnollisen näköiset mielestäni. Partaankin tullut jo hyvä pyöreys ja kivasti massaa. Kuinkahan pitkän sitä kasvattaisi...?Ei kommentteja:

Lähetä kommentti