sunnuntai 3. tammikuuta 2016

Parrakas Mies 2016: Fitness & Business

Vuoden viimeisenä päivänä muistelin blogissa menneitä. Sitä mitä vuosi 2015 toi tullessaan ja vei mennesssään.

Nyt onkin aika asettaa vuoden 2016 tavoitteet!(Ja katsoa vuoden lopussa että jaaha, sellasta...)

Ensimmäinen tavoitteeni on all time-klassikoksi muodostunut legendaarinen uuden vuoden lupaus!
Katselin nimittäin itseäni tuossa peilistä ja mietin että ohhoh, kyllä on taas syöty niin sanotusti kinkusta parhaat palat jouluna... Joo kyllä, miehelläkin on välillä ulkonäkökriisejä! Tämän näköisellä miehellä melko usein!
Minä tiputin jokunen vuosi sitten melko paljon painoa pois. Sain jonkun energiapiikin ja aloin lenkkeillä melkein päivittäin ja kävin päälle vielä kuntosalilla vähän verkkareita esittelemässä. Siinä hötäkässä lähti sellainen 15 kg painoa pois, ja olin melko solakassa kunnossa. No ainakaan en ollut kauhean läski.
Käyräsääri vuodelta '12, n. 20kg sitten.

Nyt on kuitenkin tullut taas ukkouduttua melkoisesti. Eikä minun tahtoni ole mikään pulkanaru ja kukkakeppi ollakaan, mutta vähän ehkä raikkaamman näköinen.
Joten, julkisen nöyryytyksen uhalla, asetan tämän vuoden tavoitteeksi tiputtaa painoani silmämääräisen hyvälle tasolle! Se tarkoittaa siis sitä, että riittää kun uskaltaa itseään peilistä taas katsoa... Mutta ei huolta, Parrakas Mies-blogi ei muutu mavea ja prodea hokevaksi ravintolisäsponssipalstaksi, jossa hauiskääntöihin ja selkälihaksiin keskittyneet kuvat muistuttavat lukijaa siitä että No Pain, No Gain! Tai ehkä muuttuukin!

Toinen tavoitteeni liittyy työrintamalle.
Työskentelin vielä vuonna 2014 asiakaspalvelun ja myynnin parissa, mutta tämä taloustilanne ajoi minunkin työpaikan yt:iden alle, meidän osasto lakkautettiin ja jotenkin siirryin sitten loogisesti varastomiehen hommiin vuoden '14 syksyllä. Nyt tuon vuoden 2015 tein lähes pääasiassa pumppukärryjen vetoa ja eurolavojen ja rullakoiden pinoamista, kunnes loppuvuodesta tein muutaman keikan ns. tuote-esittelijän roolissa, kun esittelin noita partatuotteita. Pääsin olemaan ihmisten parissa ja se tuntui heti todella mukavalta ja luontevalta! Huomasin siinä samalla että nykyinen työ on antanut minulle niin sanotusti riittävästi.
Tavoitteeni vuodelle 2016 onkin saavuttaa uusia haasteita työrintamalla, päästä tekemään töitä erilaisten ihmisten parissa ja viihtyä tekemisissäni!

Tavoitelistaa en nyt kauheasti viitsi enempää jatkaa, alkaa ahistaa, mutta jos nyt vaikka auton sais vihdoin vaihdettua ja partaa kasvatettua!


Tavoitteita pitää olla! Näppylähanskat käteen ja toteuttamaan!

-A-J


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti