lauantai 27. helmikuuta 2016

Hyvää fiilistä ja ihottumaa! Lauantai on täällä!

Aurinkoista lauantaita!

Mulla on tänään hääkeikka Hämeenlinnassa, ja alan kohta valmistautumaan siihen, mutta ajattelin kirjoitella hieman tänne ennen sitä!

Viikko on ollut hyvä, on ollut aika hyvä fiilis koko viikon, ja aurinkokin on näyttäytynyt väliajoin, mikä ei ole koskaan huono asia!

Vaan omituista ihottumaa on alkanut tulemaan meikäläiselle. Kun koskee ihoon "voimakkaammin", eli esim. raapii ihoaan tai harjaa partaansa, ihoon ilmestyy sellaista punaista ihottumaa hetkeksi aikaa sen jälkeen. Laitoin Instagramiinkin kuvan, kun oli melkein pedon merkki ilmestynyt otsaan eilen... Erikoismeininki... Olen syönyt nyt vähän voimakkaampia antihistamiinilääkkeitäkin joka ilta, mutta vaiva ei tunnu katoavan... Onneksi se ihottuma häviää kuitenkin hetken päästä, mutta inhottavalta tuntuu... Sen tuntee tuolla parran allakin... Onko muilla kokemuksia? Instagramissa meinasi joku että se olisi nokkosihottumaa... Täytyy varmaan mennä ensi viikolla lääkäriin jos se jatkuu...
Näyttää kuvassa aika vaalealta, mutta melko punaista hommaa...

No niin, vaivat on nyt jaettu! :D

Kävittekö jo katsomassa mun version Eläköön elämä-biisistä? Ajattelin jakaa sen kun se onnistui mielestäni melko hauskasti! Video löytyy edellisestä mm. postauksesta ja Facebookista.


Mä lähden nyt silittämään kauluspaitaa...

Ai niin! Onko kellään Periscope käytössä? Vai onko siellä vaan muksuja? Vois joku hetki ottaa pienen Periscope-keskustelun jos mielenkiintoa löytyy! Löydyn sieltä nimellä ParrakasMies, käykää ottamassa haltuun!

Loistavaa lauantaita ja jakakaa sitä Eläköön elämä-videota jos pidätte siitä! Olisi hauska kuulla ihmisten mielipiteitä siitä!


-A-J/Parrakas Mies

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti